MY SUPPORTERS..

Related Posts with Thumbnails

Monday, August 17, 2009

AKHIRNYE AKU BERBLOG..

SALAM UTK SEMUA.. INILAH PERTAMA KALI AKU BERBLOG. DGN BANTUAN KAWAN2 DAN SIFU KU DI RH...DAPAT JUGA DIPUBLISH BLOG NI..HE..HE..HE... DGN ADANYE BLOG NI DAPATLAH AKU BERKONGSI KISAH., SUKA MAHUPUN DUKA..DGN SEMUA VIEWERS.


4 Comments:

  1. epi said...
    U TEACH ME ALSO..TQ
    kelly910 said...
    sharing is caring bro... caring is loving.. rite??? ekekekkekeke
    hayati said...
    salam..anak dah baik ke dari kena rashes. saye yati ibu kepada seorang cahayamanat ahnad naqib.comong soon 2nd baby. saye pun dah start guna cd. mula2 dulu guna cd coolababy gak tapi sekarang anak dah 2 tahun setegah so tambah colecction brand lunatots pulak. so saye nak introduce brand ni pada kely sebab saiz dia sampai xl so baby boleh pakai lama sikit. sudilah menjengah ke blog saye www.ibunaqibshopblogspot.com. ape yang saye belajar daripada orang yang dah lama pakai cd ini antara petua yang boleh diamalkan;
    1. elakkan cucu cd gunakan sabun yang ada enzim dan detergen yang kuat, guna sabun yang biasa-biasa je pastu guna dengan kuantiti yang sedikit.
    2. sebelum basuh cd tu bilas banyak kali untuk hilangkan air kencing baby sebab bila air kencing x dibilas terlebih dahulu ia akan bertindakbalas dengan sabun yang digunakan sebab tu baby boleh kena tashes.
    3. sekali sekala cuci cd gunakan air panas dan cd kena bilas dengan air yang banyak supaya semua sabun hilang.ok nanti kalau ada lain-lain info kita kongsi lagi..bye
    kelly910 said...
    hayati... thanx 4 the info dear.. kelly appreciate sgt.. mmg tgh plan nak tambah cd collection ni.. nanti free, kelly jengah blog ye..

Post a Comment