MY SUPPORTERS..

Related Posts with Thumbnails

Tuesday, September 8, 2009


hari ni aku nak share sikit tentang kejadian pagi tadi... malam semalam sebelum tidur... aku kena serang dek selsema yg amat teruk.. apa lagi, aku terus amik sebijik pil ACTIFED masuk mulut... terus zzzzzzzzzz... dgn lenanye... pagi tadi tiba2 terasa ada tangan mengejut ku bangun...'dear.. wake up... dah sampai waktu sahur...' kata hubby ku dgn lembut.. terkejut cipanku dibuatnye,.. mana tak aku belum prepare untuk makan sahur lagi.... lepas cuci muka n gosok gigi.. aku terus ke dapur.. aku tgk makanan dah siap terhidang di atas meja.. sayu hatiku ... 'daddy tengok mummy tidur lena sangat.. sampai alarm bunyi pun tak sedar.. so daddy buat lah apa yang patut dulu...' terkedu ku dibuatnye.... alangkah bertuah aku berkahwin dgn hubby yg macam ni... very understanding... walaupun masakan nye simple je.. tapi sepanjang bulan puasa ni.... pagi tadi je lah aku makan dgn berselera sekali.. kalau biasanye. punyalah payah aku nak telan.... for my beloved hubby.. thanx a lot sweetheart.....

2 Comments:

  1. epi said...
    hahah..mcm pernah ku lihat obat nih..klu btl selsema leh r tln..jgn wat ubat tdo lak..:)
    kelly910 said...
    ekekekkekeke.. tahu takpe.. tak tahu tanye tau...

Post a Comment