MY SUPPORTERS..

Related Posts with Thumbnails

Thursday, August 27, 2009

MANUSIA SEKARANG SEMAKIN KEJAM??




apa perasaan korang semua tgk mayat baby ni??? sedih dan kesiankan.. aku cukup tak faham kenapa la manusia(blh panggil manusia ke???) atau IBU skg semakin kejam..?? pic ni aku dapat dari email seorang kawan..dan kisah kematian baby ni pun ada masuk dalam media massa... baby ni dijumpai mati dihadapan sebuah rumah,... berbalutkan hanya sehelai kain tudung.. kesian aku tgk.. buat apalah nak bunuh kalau tak nak.. kat luar sana ramai lagi parents nak kan anak.. ni yg dah ada anak,.. suka2 je campak cam anak patung..mana pergi sifat kemanusiaan diorang gaknye.. 9 bln 10 hari preggy kan baby ni.. time nak delivered tu tak kan tak rasa sakit?? tapi masih sampai hati buat anak yg dikandung macam ni... isk..isk..isk... sedih aku tau..

0 Comments:

Post a Comment