MY SUPPORTERS..

Related Posts with Thumbnails

Wednesday, October 21, 2009

CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL


tadi aku gi jalan2 kat blog kengkawan sekali ternampak satu contest ni..SENYUMAN CERIA SI COMEL nampak macam best je hadiah2 dia... so aku decide nak participate kan putera2 kasayangan ku dalam contest ni.. ada rezeki boleh lah menang.. he..he..he.. lets check it out..

MY 1ST SON










NAME: MUHAMMAD DANIESH CHIA BIN MUHAMMAD DANIEL CHIA.
AGE: 3 TAHUN 5 BULAN.

MY 2ND SON










NAME: MUHAMMAD DANIEY CHIA BIN MUHAMMAD DANIEL CHIA.
AGE: 1 TAHUN 11 BULAN.

apa yang buat aku really excited nak join contest ni bila tengok hadiah yang ditawarkan oleh SMILEYKIDZ.. nak tau apa hadiah yang menarik tu.. jom kita tengok kat bawah, aku ada sertakan syarat2 penyertaan sekali..

Hadiah uTama berupa :

Outdoor fotografi selama 1 jam

~unlimited shots~

~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~

************************************************************************************

Pemenang sampingan x 2 org:

Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50


Online contest ini di buka dari tarikh:

15th Oktober 2009 - 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.

Terbuka kepada si comel berusia 1day - 4 thn sahaja.


Cara2 penyertaan?

* Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda.

* Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini.

* Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda.

* Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai.

* Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya.

* Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ .

* AMARAN: no link back will be disqualified.

* Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini.



Antara Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer adalah :

* Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun.

* Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.

* Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.

* Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!

* Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.

* Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.


* SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.

* SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili.

* Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira

************************************************************************************

Sebarang pertanyaan boleh lah emailkan ke smileykidz.photo@gmail.com.

rasanye putera2 ku ni ada chance boleh menang tak??
he..he..he..



14 Comments:

  1. syayassir said...
    kelly..
    hadiahnya sangat best lah..
    nak join jugak lah.. :D
    kelly910 said...
    jom sis meramai kan contestant..
    he..he..he..
    Lady of Leisure said...
    kelly, good luck for the contest ok...
    :D
    kelly910 said...
    thanx lady...
    epi said...
    insayaallah sis klu dah mmg rezeki kita,dalam mulut naga pun leh kuar balik..belum try belum tau..gud luck my nephews..:)
    kelly910 said...
    fuh power ayat ni.. dalam mulut naga boleh keluar balik ek... he...he.. btw thanx 4 your support bro..
    wina said...
    1st time join contest ye kelly??
    gud luck! :-)

    hmmm..nk join ke x eh??
    kelly910 said...
    ye wina.. he..he..he..jomlah participate kan kira sekali.. btw thanx wina.
    fisa said...
    gud luck koko...
    gud luck tete...
    kelly910 said...
    thank you aunty fisa..
    he..he..he..
    ~nannoor said...
    Salam ziarah dari SMILEYKIDZ.

    Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

    Entry anda telah di review.

    Good Luck!! :)

    ~nannoor
    SMILEYKIDZ Photography
    kelly910 said...
    thanx nannoor..
    mrs insanfakir said...
    Comeinya anak-anak Kelly.Good Luck ya
    kelly910 said...
    terima kasih ummu masyitah..

Post a Comment