MY SUPPORTERS..

Related Posts with Thumbnails

Sunday, November 29, 2009

THE FACES OF 'LOVE'....









16 Comments:

  1. LoLLy~ said...
    nice2 :)
    Lady of Leisure said...
    wah kelly edit macam mana ek gambar ni..
    hows raya haji baru ni kelly..
    mesti best kan...
    lady nak balik kl dah esok..
    :)
    KELLY910 said...
    lady...
    kelly memang tengah giler mengedit gambar.. insyaallah kelly akan buat satu entry macam mana nak edit gambar2 ni k.. talk about my raya haji.. tak lah semeriah mana.. coz kami cuma berada di hospital menemani kakak yang masih di ward..

    happy sangat lady dah nak balik..
    macam mana dengan apa yang kelly kirim?? ada bawa kalik sekali tak??? ekkekk.. kalau tak ada..siap lady.. kelly cari sampai depan pintu rumah lady..he..he..he..
    KELLY910 said...
    my dear lolly..
    thanx...
    saSha a.K.a MumYalya said...
    nice..i likeee!!!:)
    KELLY910 said...
    thanx.. puan sasha ku sayang....
    rosma said...
    pandainyer..leh minta ajar nih.he3.. how raya? k?
    KELLY910 said...
    hai rosma.. nanti kelly buat entry macam mana nak edit ye..
    kelly beraya di sepital je dear..
    L@n@ said...
    laling.. nnt bt n3 yea.. lana tguuuu..
    KELLY910 said...
    lana.. no problem dear..
    epi said...
    waaaaaaa..apa macam mau bikin..?
    Lady of Leisure said...
    kelly, how is yr sister now?
    lady slalu doakan kakak kelly sembuh..
    KELLY910 said...
    lady of leisure..
    alhamdulillah kakak semakin sihat..
    rasanya dalam 2,3 hari ni dia dah boleh discharge.. tapi kami masih kena bantu dia untuk pulihkan balik semua memory dia .. ini semua berkat doa lady juga.. terima kasih..
    KELLY910 said...
    bro epi..
    beb senang je.. nanti gua ajar lu k..
    ~Love Says It All~ said...
    JADUAL KELAS MAKEUP AKAN DATANG:

    6/12 : PERSONAL MAKEUP CLASS DI SERI KEMBANGAN
    20/12 : PERSONAL MAKEUP CLAS DI S.ALAM

    15/1: PERSONAL MAKEUP CLASS DI TERENGGANU
    16/1 : PERSONAL MAKEUP CLASS DI KELANTAN

    23& 24 JANUARY : BRIDAL MAKEUP CLASS (2 HARI) JANUARY INTAKE!!!

    HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
    016 2128740 (EYRA)
    KELLY910 said...
    thanx eyra...

Post a Comment