MY SUPPORTERS..

Related Posts with Thumbnails

Tuesday, November 24, 2009

HAPPY EID MUBARAK..


hu..hu..hu.. lagi 3 hari kita dah nak menyambut Hari Raya Aidil Adha.. dikesempatan ini aku ingin mengucapkan selamat hari raya kepada semua yang sudi singgah di blog ku ini.. hari raya kali ni disambut sederhana sahaja coz kakak ku masih dirawat di hospital.. tak dapat lah balik rumah nenek ku di segamat,johor.. kepada semua.. berhati2 di jalan raya.

12 Comments:

  1. rosma said...
    salam aidiladha gk kepada family kelly...doa yg terbaik utk anda sekeluarga.amin
    L@n@ said...
    selamat menyambut hari raya aidil adha dari lana juga.. semoga kakak bertambah ceria pada hari raya nnt..
    KELLY910 said...
    lana.. rosma..
    selamat hari raya juga buat kalian berdua.. semoga hari raya kali ni memberi kita keberkatan..
    fisa othman said...
    selamat hari raya kelly...;)
    Mummy_nad said...
    salam aidil adha kelly

    "berkorban apa saja
    harta atau pon nyawa
    itulah kasih mesra, sejati dan sejiwa"

    berkorban untuk menjaga keluarga adalah pengorbanan paling murni seorang wanita bergelar isteri n ibu..
    KELLY910 said...
    nad,.
    betul tu..
    hidup ini memang sentiasa memerlukan pengorbanan kan...

    sis fisa..
    selamat hari raya juga untuk sis sekeluarga...
    syayassir said...
    salam aidailadha kelly...
    semoga hari raya korban kali ni memberi makna untuk keluarga kelly.. :)
    KELLY910 said...
    sis sya.. terima kasih sis..
    semoga sis sya sekeluarga pun begitu juga..
    Lady of Leisure said...
    selamat hari raya aidiladha untuk kelly sekeluarga.
    :-)
    KELLY910 said...
    terima kasih lady.. selamat hari raya aidil adha juga buat lady dan suami..
    oooooppppsss lupa lak.. untuk arri n molly juga..
    epi said...
    selamat hari raya gak..:)
    KELLY910 said...
    bro.. selamat hari raya..

Post a Comment