MY SUPPORTERS..

Related Posts with Thumbnails

Tuesday, November 24, 2009

A SHOULDER TO CRY ON..


'A Shoulder to Cry On'
Life is full of lots of up and downs,
And the distance feels further when you're headed for the ground,
And there is nothing more painful than to let you're feelings take
you down,
It's so hard to know the way you feel inside,
When there's many thoughts and feelings that you hide,
But you might feel better if you let me walk with you
by your side,
And when you need a shoulder to cry on,
When you need a friend to rely on,
When the whole world is gone,
You won't be alone, cause I'll be there,
I'll be your shoulder to cry on,
I'll be there,
I'll be a friend to rely on,
When the whole world is gone,
you won't be alone, cause I'll be there.
All of the times when everything is wrong
And you're feeling like
There's no use going on
You can't give it up
I hope you work it out and carry on
Side by side,
With you till the end
I'll alway be the one to firmly hold your hand
no matter what is said or done
our love will always continue on
Everyone needs a shoulder to cry on
everyone needs a friend to rely on
When the whole world is gone
you won't be alone cause I'll be there
I'll be your shoulder to cry on
I'll be there
I'll be the one you rely on
when the whole world's gone
you won't be alone
cause I'll be there!
And when the whole world is gone
You'll always have my shoulder to cry on....
-by Tommy Page-

actually inilah lagu favourite aku dan kakak tersayang.. aku masih ingat bagaimana kami bersama2 cuba menghafal lirik lagu ni.. kenangan yang tak dapat kulupakan..
kakak sekarang beransur pulih.. namun memory nya masih tidak sebaik dulu.. tapi yang pasti kakak masih dapat memanggil ku dengan nama penuh semasa aku melawat nya malam tadi.. sesuatu yang amat mengembirakan.. sekarang setiap kali aku melawat kakak.. aku akan cuba bercerita tentang kehidupan nya sebelum ni.. ini memang amat diperlukan untuk membantu kakak dalam memulihkan ingatannya..kalau dulu setiap kali aku keluar dari bilik kakak dirawat air mata ni tak pernah berhenti dari menitis.. tapi tidak pada malam tadi.. aku keluar dengan senyuman yang sukar digambarkan.. insyaallah, kakak pasti akan sembuh..

my sister latest look..

kakak yang bertambah sihat dan ceria..


disebabkan kakak ditempatkan di icu ISO,.. kenalah aku pakai mask, ekkeke..


kakak semasa sihat bersama daniey yg baru dilahirkan..



18 Comments:

  1. wan said...
    alhamdulillah .. dah semakin sihat .. moga bertmbah lg sihat dan ceria..
    um. masyitah said...
    Dalam kelly;
    kadang kala lagu akan membantu seseorang mengingati kembali memorinya.Alhamdulillah tengok wajah kakak kelly semakin ceria dan kurang pucat dibandingkan awal dahulu
    Pijot said...
    salam.. alhamdulillah ur sis beransur pulih.. allah maha kaya... berkat doa kalian semua.... insyaallah kelly akan dapat bersama2 ur sis menyanyi lagu ni utk sekian kalinyer... amin... sedih plak tgk mke ur sis... nmpk sgt dia menanggung sakit yang teramat... sesungguhnye dia insan terpilih untuk mengharungi ujian yang maha esa....
    saSha a.K.a MumYalya said...
    alhamdulillah..syukur sangat2 :)
    KELLY910 said...
    pija.. terima kasih. ini memang berkat dari semua.. yang tak pernah putus2...dan kelly pasti ada rahmat disebalik dugaan yg datang..

    sis ummu masyitah...sebenarnya apabila kelly mendengar lagu ni memang ianya menguatkan kelly ... selama ni kakak lah yg beri semangat dan kata2 nasihat bila kelly tiada tempat mengadu.. lagu ini sememangnya amat bererti buat kami sis..

    mumyalya n wan..
    thanx a lot.. dan semoga ianya berkekalan..
    MIEZA said...
    Salam Kelly,
    Semoga kakak Kelly cepat-cepat sembuh, dah berkenaan lagu Tommy Page ni memang akak suka lagu ni, dulu-dulu masa sekolah, kalau tak silap masa akak form 1 & 2..lagipun masa tu ramailah bebudak lelaki buat rambut cam Tommy Page...sukenye...
    KELLY910 said...
    salam sis.. terima kasih..
    sama lah dengan kelly sis.. lagu ni punya lirik lagu yang amat dalam maknanya..kalau tak silap popular dalam tahun 90 an kan sis.. kelly pun baru darjah 6 masa tu... ekekke..
    adlinahusaini said...
    kelly, i baca citer u ni, i tingat masa my sis masuk icu dulu..memang tiap kali kuar bilik nangis tak hengat punya..

    glad to know dat ur sis gettin better

    insyallah dgn adanya adik penyayang mcm u, dia akan sembuh seperti dulu :)
    fisa othman said...
    tommy page i likeee him...;)
    sob...sob...teringat kenangan lama laa plak...touching arr kelly punyer entry ari nie....uhukkss...teringat time fisa x brp nk sihat dulu2...kakak & adik2 perempuan siap pelok2 bg kata semangat...dgn kata2 itu laa kiter leh bangkit dr kesakitan...
    KELLY910 said...
    sis fisa.. kelly pun minat giler kat tommy page ni.. paling suka lagu dia yang ni lah.. betul tu sis..bila kita tengah down, kita akan rasa semanagt balik bila dengar kata2 dari org yang care pasal kita kan..
    KELLY910 said...
    adlina.. sebelum masuk bilik tu mmg dah cuba kuatkan diri dari menangis.. tapi bila dah masuk dalam.. air mata ni automatik mengalir sendiri kan..
    tapi sebenarnya kakak boleh dikatakan beruntung kerana mempunyai adik yang dikelilingi kawan2 yang tak lokek mendoakan kesembuhan kakak..walaupun berkenalan hanya di alam maya.. terima kasih semua..
    syayassir said...
    kelly...
    itu lagu favourite kak sya dengan best friend.. huhu...

    Alhamdulillah.. semoga kakak kelly akan lebih bersemangat dan tabah... sampaikan salam pada dia ye...
    LoLLy~ said...
    alhamdulillah....glad she's getting better :)
    KELLY910 said...
    sis sya... ramai yang suka lagu ni kan sis.. sebab lirik lagu dia mempunyai maksud yang amat dalam kan sis.. btw thanx sis..

    lolly..thanx dear..
    syahadah said...
    tgk dah bole tersenyum!!alhamdulillahhh!!saya tumpang gumbira juga kelly
    KELLY910 said...
    tu lah hadah... happy sangat bila dia dah senyum.. thanx ye hadah..
    epi said...
    suke gak kat lagu nih..semoga kak cit cepat2 sembuh,aminn..
    KELLY910 said...
    bro epi..
    memang best kan.. insyaallah, ianya pasti akan tercapai.

Post a Comment