MY SUPPORTERS..

Related Posts with Thumbnails

Saturday, November 7, 2009

SWIMMING..


HEROES IN MY LIFE..

siapa kat sini yang tak pandai berenang?? angkat tangan.. swimming adalah salah satu aktiviti riadah bagi aku sekeluarga.. maklumlah anak2 suka sangat main air. disamping nak train mereka dari kecil supaya pandai swimming.. tak macam mummy dia ni.. he..he.. dah belajar berapa lama pun tak pandai lagi.. biasa nya hubby lah yang jadi coach kepada anak2.. untuk anak ku yang bongsu tidak ada masalah untuk dilatih.. sebab dia memang tak takut air.. tapi untuk anak ku yang sulong memang ada masalah sikit.. dia suka main air.. tapi takut nak masuk dalam swimming pool.. ekekekkee.. kalau tak percaya masa sessi photography dengan zaza tempoh hari.. zaza sempat snap 1 photo masa daniesh sedang menangis..







pada pandangan korang semua patut ke kita mula melatih anak2 ni swimming..? bagi aku adalah satu bonus kalau anak2 kita tahu swimming.. in case something happen.. betul tak? lagipun aktiviti ini adalah satu aktiviti yang sihat.. dan manalah tahu satu hari nanti anak2 aku boleh menjadi seperti DANIEL BEGO ke.. tinggi cita2 tu.. he..he..he.


18 Comments:

  1. Lady of Leisure said...
    hi kelly..
    comel anak2 kelly..
    daniesh walau tgh nangis tapi tetap cute.. cian dia.. some ppl mmg nervous masuk dalam air ni.. to be frank masa kecik dulu lady sangat takut air...
    bagi lady bagus galakkan anak2 belajar swim ni.. swim is a good exercise too sbb semua bahagian bergelak, n plus the breathing.. org kata bagus untuk kuatkan paru2 jugak..
    lady blajar swim sdiri2 jer, banyak tgk DVD blajar swim.. n kebanyakkan skil swimming lady blajar dari dvd.. dan termasuk husband yg bagi tunjuk ajar..
    skrg dah leh ajar org swim dah hihi..
    :D
    kelly910 said...
    lady.. actually kelly pun takut air.. rasanye si daniesh tu mesti mewarisi dari kelly lah tu.. he..he..he.. disebabkan kelly ni takut air.. until now kelly tak pandai2 swimming.. tapi kalau cikgu lady yang ajar.. mesti kelly cepat pandai kan.. bila nak ajar kelly ni..? ekekekke..
    LoLLy~ said...
    hak...saye2(agkat tgn)
    besh nye kecik2 da pndai brenang..!! :)
    kelly910 said...
    tu lah lolly.. sis ni dari kecik tak train swimming.. tu yang sampai besar still nak kena belajar lagi.. ekekkeke..
    epi said...
    hahahaha..patik gak ade d'situ,jadi patik tau ape yg b'lku..wakakakakakkaka..xpe2,patik tau begenang..besh..:)
    adlinahusaini said...
    bestnya tgk anak2 u main air...tak sabaq nak bawak aisy gi pool.masa umur berapa ek sesuai?la dia dah 6bulan..
    kelly910 said...
    wakakakkakaka tau takper ye.. bayangkan masa sessi photography tu, kelly terpaksa bawa 2 orang lagi assistant.. takde mau pengsan kelly aritu.. thanx bro epi n sis ann...
    kelly910 said...
    adlina.. 6 month pun dah boleh bawa.. sure aisy happy nanti.. he..he..he..
    Mrs. Izwan said...
    sedey sgt si daniesh 2 nmpaknye
    hehehe
    nad pon rase perlu ajar our kids to swim.. byk benefitnya. tp kalu mummy dia xpandai swim..malu plak nak anta anak p swim.ahahahaaa
    kelly910 said...
    biasalha nad.. daniesh dan tangisan memang tak boleh dipisahkan.. ekekke
    huuuaaaaa.... nad gelakkan kelly ye..
    ekekkeke.. betul tu nad. actually kelly train anak2 swimming dari kecil pun biar jangan jadi macam mummy dia.. ahaks..
    wina said...
    hihihi...samalah kite kelly x reti berenang

    btw, kira macam x takut air je so dh besar nanti nk ajar dia swimming :-)
    kelly910 said...
    he..he..he.. ada pun kelly teman sekapal..
    wina.. kalau nak train dari sekarang pun dah boleh.. cepat wina ajar.. cepatlah kira pandai swimming.. actually kelly tak sabar nak tengok kira pakai swimming suit.. mesti cute he..he..he..
    um. masyitah said...
    Hi hi,saya,saya tak pandai berenang. Hmm, memang bagus tau Kelly kalau anak2 kita boleh berenang. suami saya ada juga beritau nak ajar anak berenang tapi dia buzy memanjang.
    Anak saya kalau dapat terjun anak sungai kat belakang rumah keluarga suami,suka sangatlah.
    kelly910 said...
    u. masyitah..
    wah bestnye berenang dalam air sungai.. fresh aje.. sayang kampung kelly tak ada sungai.. he..he..
    syayassir said...
    kelly,
    gambar daniesh tengah menangis tu,
    memang cantik laaa...
    comel2 anak kelly..
    teringin jugak nak ajar darwisy swimming..
    tapi, mama papanya tak pandai berenang.. huhu
    kelly910 said...
    thanx sis sya,,,
    tak pandai swimming takpe sis..
    boleh belajar dengan darwisy sekali..
    he..he..he..
    syahadah said...
    kelly..mcm saya..dah beli umah yg ada swimming pool ni wajarla guna kemudahan yg ada..klu takde saya si kakak selamba je main2 dgn kawan..dia lagi teror dari saya..saya mmg tak pndi swimming lsg..
    ops..anak u mmg chomey dan hensemlaaa
    kelly910 said...
    wah bestnye hadah..
    kelly pun just swim kat swimming pool condo ni je.. so tak jauh le.. just turun lif dah sampai.. ekkekeke..
    thanx hadah,, puteri2 hadah pun apa kurang nye..

Post a Comment