MY SUPPORTERS..

Related Posts with Thumbnails

Thursday, November 5, 2009

aku sungguh tak menyangka.. mengapa begitu rapuh imanku.. mengapa begitu mudah aku terjebak sama..dangan facebook.. ekekekkeke... aku baru menjoinkan diri dengan fb, pada mulanya hanya sekadar suka2.. tapi lama2 terasa best pulak.. mana tak ramai kaum kerabat kat sana... patutlah selama ni rh sunyi je.. rupa2nye mereka2 ni telah berkampung di fb ,selama ni aku yang ketinggalan rupanye..kat fb ni macam2 ado.. tak caya jomlah tengok.. tapi jangan tak percaya.. sekali terjebak susah nak stop ooooo.. andai kata aku tiba2 tak dapat mengupdate blog.. atau aku tiba2 sunyi di rh..maknenya aku tengah sibuk.. sibuk dengan bercucuk tanam di ladangku atau sibuk memasak di cafe ku.. ekekekkeke..

18 Comments:

  1. LoLLy~ said...
    hahahaha....fesbuk mmg addictive...nk xm pown dak2 neh lepak je bukak2 fesbuk...bkn ade ape pown.hahaha
    kelly910 said...
    tu la psal lolly.. sekarang ni duk melekat kat lap top je ni.... abessss..
    AmyNa said...
    ingatkan terjebak amenda tadik..bikin suspended jerk pn kelly..ihiksss.
    muka buku adalah medium perantaraan yang glamersss skrg nie...ekekkee.

    p/s: leh serch myna dgn nama amyna amir.
    kelly910 said...
    saja gimik myna.. ekekeke
    jangan le mare ye..
    ok nanti kelly add ye..
    Lady of Leisure said...
    hihihi.. tgk tajuk entri kelly ni lady agak mesti terjebak ngan facebook ni hihi..
    kelly910 said...
    alah lady ni.. langsung tak suspen ke?
    ekekkeke.. jom lah lady layan fesbuk,
    best lady...
    epi said...
    waaaaa..itu macam ka..rse mcm nk wat gak,tp mls r..tkt x t'lyn..:)
    wina said...
    sib baik FB blocked kat ofis ni..wina leh log in alternative page tu @ lite.facebook.com je

    yang ni x leh upload photos bagai & x leh main game gak...leh comment je

    so im still 'save'..haha!
    kelly910 said...
    bro epi... boleh je.. jam ar layan syiok ooooo..
    ekekekkee..
    kelly910 said...
    kena blocked ke wina?? kira wina masih under control lagilah ye..
    he..he..he..
    fisa othman said...
    aduyaiii siann nyer shbat ku ini...udah terjebak dgn game kat facebuk mmg pyh ler nk patah balik..hehehe ni ikutkn pngalaman kngkwan laa...p fisa lom terjebak lg sbb x der masa nk main game...uhukkss layan gitu2 jer...keje byk arrr...
    kelly910 said...
    he..he..he.. sis.. tapi walaupun terjebak..kerja2 harusku settlekan dulu sis.. kira terjebak yang tak melampau le kan.. bayangkan.. tengah memasak pun dalam kepala ni duk pikir.. dah boleh petik ke tanaman ku itu...
    wakakakakak.. janagn sampai terbawa ke mimpi sudah le..
    syahadah said...
    yes..kelly add la saya..hadanisyahadah..
    bertambah addictedla awak nanti..hehehe
    kelly910 said...
    ok syahadah.. nanti kelly add ye..
    he..he..he..
    MIEZA said...
    Hahaha....Kelly dah terjebak, fb mmg addicted, same to me..as long as semua keje kita beres, why not? Sama-samalah menjebakkan diri...
    kelly910 said...
    tu lah sis mieza.. lebih2 lagi lately kelly rasa rh macam sunyi je,, tu yg kat fv je tu.. ekekeke..
    um. masyitah said...
    FB memang buleh buatkan kita addict..hu hu.
    kelly910 said...
    betul tu ummu masyitah.. he..he..

Post a Comment