MY SUPPORTERS..

Related Posts with Thumbnails

Thursday, December 10, 2009


my sis,daniey, balqis(anak tunggal kakakku) dan daniesh..
di rumahnya..


my sis and daniesh..

alhamdulillah.. berkat doa dari semua.. kakak ku telah discharged dari hospital pada hari selasa yang lepas..happy bila tengok dia dah sihat seperti sedia kala, walau memorynya tidak seperti dulu lagi.. kakak langsung tak boleh mengingati apa yang telah berlaku.. dan seakan tak percaya yg dia pernah di masukkan ke hospital dan ditahan di icu.. kakak juga ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan rasa sungguh terharu kepada semua yang telah mendoakan kesembuhannya.. walau tidak pernah mengenali antara satu sama lain.. tak lupa ucapan salam dari sis untuk semua.. budi baik kalian tuhan saja yg dapat membalasnya..

19 Comments:

  1. Lady of Leisure said...
    alhamdulillah syukur...kakak kelly dah boleh balik rumah ke pangkuan family...
    semoga keadaan kakak kelly akan bertambah baik lepas ni...
    lady tumpang gembira...
    :)
    salam untuk kakak kelly...
    wina said...
    alhamdulilah sis kelly dah sihat :-)

    wina tertanya² sebenarnya ttg condition ur sis..dah terjawab pun
    syahadah said...
    alhamdulillah kelly..
    tuhan tu maha pengasih dan penyayang bukan?..kakak mu sungguh cantik tidak seperti baru lepas sembuh dr koma..
    um. masyitah said...
    Alhamdulillah.syukur padaNya..semoga keluarga kelly dapat bersama kembali dengan ceria. Amin.
    rosma said...
    alhamdullilah berkat doa semua pihak terutama fakily kelly..hpoe sis kelly akn bertambah sihat lg bile berada bersama family...syukur xde pape yg serius...
    KELLY910 said...
    lady of leisure..wina.. syahadah..
    um. masyitah..rosma..
    terima kasih semua..ini juga berkat doa dari kalian semua yang tak pernah putus.. hanya Allah dapat membalasnya..
    ainazliena said...
    salam kelly..bru mgikoti blog ni..neway semoga sumer bkeadaan baik & ceria..
    hajarus said...
    Waalaikummussalam...
    Alhamdulillah... sis kelly dah sembuh... Isyaallah sikit demi sikit mudah2an sis kelly dapat ingat semula apa yang telah berlaku... yang penting sis kelly dah sihat syukur...
    KELLY910 said...
    aina.. hajar..
    terima kasih ye.. mungkin ada rahmat disebalik dugaan yang diberikan..
    kesembuhan kakak adalah anugerah yg paling tak ternilai..
    saSha a.K.a MumYalya said...
    syukur..happy..excited nak jumpa dia..dan mcm2 lg perasaan yg timbul..nak dengar dia gurau2 ngn aku n po-g balik la..ermmm :)
    fiza said...
    Alhamdulillah...nampak berseri² muka sis kelly, hopefully ingatan nya kembali pulih seperti sediakala ☺☺
    LoLLy~ said...
    alhamdulillah :)
    epi said...
    alhamdulillah,thank's a billion ALLAH..
    KELLY910 said...
    sha..kalau balik melaka nanti , jenguk le kak shid kalau free ye.. thanx..
    KELLY910 said...
    fiza n lolly..
    terima kasih yang tak terhingga..
    KELLY910 said...
    bro epi.. alhamdulillah itulah yang kita harapkan.. syukur..
    fisa othman said...
    alhamdulillah...syukur ke hadrat ilahi...akhirnya kebahagian milik kita kan...;)
    Ena said...
    Alhamdulillah... :)
    KELLY910 said...
    sis fisa.. ena..
    alhamdulillah.. allah makbulkan juga doa kita..

Post a Comment