MY SUPPORTERS..

Related Posts with Thumbnails

Saturday, December 5, 2009

JOM EDIT PICTURE...




ok seperti yang dijanjikan entry kali ni aku nak share macam mana cara aku edit picture dalam entry ku THE FACES OF LOVE yang lepas.. lets check it out..

STEP 1:
korang download lah dulu PHOTOSHINE ni..(klik je kat words photoshine tu.. ianya free untuk digunakan 30x trial.. pastu kalau korang suka kena lah purchase ye)

STEP 2:
pastu klik ikon yang dalam circle tu untuk upload pic dari computer korang..



STEP 3:
pastu klik ikon yg bertanda 'A' tu..



DONE:
macam nilah hasilnya nanti..



selain tu korang boleh juga guna PHOTOSHINE ni untuk edit macam photo kat atas sekali tu..
SELAMA MENCUBA..

nota kaki; korang paham tak cara aku explain ni??


16 Comments:

  1. syahadah said...
    wah..bagus la kelly tak kedekut ilmu..sharing is caring kan..skrg tgh nak try download...thanks a lott
    KELLY910 said...
    hadah.. tul tu sharing is caring kan..
    good luck..
    rosma said...
    pahampaham...pn rosma pahm pn kelly.hihihi..nant nk try lah..tq darling..
    KELLY910 said...
    rosma.. bagus anak murid cekgu ni..
    ekkekeke..
    LoLLy~ said...
    hak3....phm2....neway d 1st pic....so cute laaa dorg ^_^.....cute apetah dlm mandarin..??
    KELLY910 said...
    lolly.. tqvm he..he..he..
    cute dalam mandarin 'ke ai'...
    umie said...
    best nyer..umie nak try gak la..thanks kelly..
    Lady of Leisure said...
    faham cikgu hihi..
    tq sbb buat posting tutorial edit gambar ni untuk kitorang..
    boleh la lady edit2 gambar2 arri n molly.. bestnya hihi..
    tq kelly..
    :)
    KELLY910 said...
    umie... try jangan tak try ye..
    ekkekeke..

    lady of leisure..
    welkem dear.. nasib baik anak2 murid ku ini(perasan).. semua pandai2 belaka.. sekali explain semua dah faham ye.. muahhahahaha..
    lady nanti dah edit share lah ye..
    saSha a.K.a MumYalya said...
    rajin....kita ni pimalaz la..hahaha
    KELLY910 said...
    sha..bukan rajin.. tapi dah takde koroje nak buek.. ekekeke..
    fisa othman said...
    yooohooo cik kelly...;)
    udah wat entry pasal pic editing yer...
    thanx dear...hehehe
    um. masyitah said...
    TQ ya Kelly
    KELLY910 said...
    um. masyitah..
    welcome sis..
    KELLY910 said...
    sis fisa..
    khas untukmu sis..
    ekekkeke..
    welkem.. nanti cuba ye..
    epi said...
    paham3..(sambil kepala menggeleng) wakakakaka..paham kot..pape pun tq..

Post a Comment