MY SUPPORTERS..

Related Posts with Thumbnails

Wednesday, December 9, 2009

NANGIS CONTEST BY MUMMY ARIQ



tadi gi jalan2 kat blog kawan2.. sekali ternampak pula contest ni.. teringat kat dalam simpanan ada gambar anak ku daniesh tengah menangis.. so apa lagi saja je nak participate contest yang dibuat oleh MUMMY ARIQ ni..
jom kita tengok kepada syarat2 penyertaan;

Antara syarat2 contest :

~ Copy banner kat atas ni, letak kat sidebar korang berserta link contest. Tak de link automatik tak layak k...

~ Jadi follower kepada ke-3² blog saya di bawah (WAJIB)
1) http://deazliyanish.blogspot.com/
2) http://dorbrooch.blogspot.com/
3) http://lolastation.blogspot.com/

~ Add kesemua blog di atas, di dalam bloglist anda (WAJIB)

~ Buat n3 & upload HANYA SEKEPING gambar anak anda (no edit²) yang tengah menangis baik punyer.... Letak nama dan umur (kalau anak ada ramai yang nangis, pilih 1 yang terbaik di kalangan mereka yer... letak bebanyak nanti, payah lak nak pilih..)

~ Cerita lah sikit, kenapa diaorang leh nangis masa tuh...


Setelah syarat kat atas ni complete, sila laa tinggalkan link korang supaya senang saya nak menjenguk k)

Tarikh tutup contest : 04 Jan 2010 @ 12.00 tengahari



~MUHAMMAD DANIESH CHIA BIN MUHAMMAD DANIEL CHIA~
~3 TAHUN~
GAMBAR NI DIAMBIL SEMASA SESSI PHOTOGRAPHY KU DENGAN ZAZA.. DANIESH MENANGIS COZ TAKUT DENGAN WATER FALL BUATAN YANG ADA KAT SWIMMING POOL TU.. MAKLUMLAH, TAKUT AIR.. HE..HE..HE..






14 Comments:

  1. rosma said...
    compem rosma xleh join yer..huhuhu..baby yang nk nangis tu xde lagi..tgh proses lum berjayer lagi...kikiki
    KELLY910 said...
    rosma.. takpe kelly doakan rosma cepat dapat baby ye..
    wina said...
    alalalala..cian daniesh takut air ye?

    gud luck!
    KELLY910 said...
    wina.. tu lah pasal tak nak waste photo yg ada..ekekekke
    tengkiu dear..
    Ena said...
    Walaupun nangis Daniesh tetap cute.. heh3..
    Chayok2x..
    Lady of Leisure said...
    cantik gambar tu kelly.. daniesh tgh nangis pun cute tau...
    all the best for the contest kelly..
    :)
    saSha a.K.a MumYalya said...
    mcm nak join..tapiii.........erkk..
    KELLY910 said...
    ena..
    cute ye.. ekkeke.. thanx dear..
    KELLY910 said...
    lady of leisure..
    cantikkan.. pandai zaza amik..
    daniesh ni mmg kuat nangis.. air pun takut..apara.. he..he..
    tqvm dear..
    KELLY910 said...
    sha.. jom ar participate.. memeriahkan contest..
    syahadah said...
    takut air rupanya...hehehehe
    KELLY910 said...
    hadah.. tu lah hadah.. sama macam mummy nye.. ekkeke..
    epi said...
    he3..ape daa si koko nih..:)
    KELLY910 said...
    bro epi..
    ni mesti mewarisi dari pakcik dia neh..
    wakakakkaka..

Post a Comment