MY SUPPORTERS..

Related Posts with Thumbnails

Wednesday, December 16, 2009




award ni sebagai ucapan terima kasih buat SEMUA yang sudi singgah di blog ku yang humble ni .. untuk terima award ni simple sahaja.. tuliskan 5 fakta tentang pemberi award.. 5 fakta tentang penerima award.. diakhiri dengan serangkap pantun yang korang cipta sendiri.. lepas tu suka hati korang le nak bagi award ni kat siapa ye.. sudilah2 collect award ni dan paste kat sidebar korang.. astalavista babe.. mmmuuuaaahhhh...

bunga teratai di atas meja,
meja dialas sungguh sempurna,
andai ada terguris rasa,
ampun dan maaf khilaf yang ada....


17 Comments:

  1. ♥♥syahadah♥♥ said...
    untuk i ke kelly...mmg cantik..pantunnya pun menawan kalbu
    KELLY910 said...
    hadah..
    ye dear.. sudi2 le ambil ye..
    Lady of Leisure said...
    tq kelly...
    :)
    ada award gitu.. hehe..
    thanks again yeah..
    rosma said...
    huhuhu ade hutang tag ni...pas wat tag tu ru amek award siap ngan fakta penerima & pemberi award tu ek..ru lek dr klinik ni..dapat enjek..nk rehat jap..
    KELLY910 said...
    lady of leisure..
    welkem dear,, sudi2 lah collect ye.
    KELLY910 said...
    rosma..
    nape kena enjet? sakit ke?
    its ok.. rest dulu k.
    dah sihat baru collect tau.
    suealeen said...
    tyvm.. jap nak simpan dalam draft (berapa banyak simpan da.. bila nak publish. tag pun dok peram saja :P)...
    Ena said...
    Wahhh... siap pantun bagai nie..

    X pandai berpantu la pulak Kelly.. Camner Ekk?
    ainazliena said...
    i layak dpt tak?? award cun ni??
    KELLY910 said...
    sis sualeen..
    welkem sis.. takpe collect banyak2 lepas tu publishkan je sekali.
    ekekkekekkkeee..
    KELLY910 said...
    ena..
    ikan kekek mak iloi2,
    belasah je lah ena oiii..
    muahahhahaaa..
    KELLY910 said...
    aina..
    of course lah layak..
    sudi2 le ambil ye.
    saniza said...
    Terima kasih sudu melawat blog sya .

    Blog ini menarik .
    KELLY910 said...
    saniza..
    terima kasih kembali.. kerana sudi jengah blog yang humble ni.. blog saniza pun tak kurang hebatnya.. salam perkenalan..
    L@n@ said...
    yuhuu!! kelly ku .. woho ade award laa .. lana amek erkk .. tq byk2 kelly.. emm pantun yee .. kene mntk tolong hb nih.. tq bebeh!..
    epi said...
    sowi..bakal menyusul..thnks..:)
    KELLY910 said...
    epi..
    bro sudi2 le amik ye.. ekekke..

Post a Comment