MY SUPPORTERS..

Related Posts with Thumbnails

Thursday, August 27, 2009




apa perasaan korang semua tgk mayat baby ni??? sedih dan kesiankan.. aku cukup tak faham kenapa la manusia(blh panggil manusia ke???) atau IBU skg semakin kejam..?? pic ni aku dapat dari email seorang kawan..dan kisah kematian baby ni pun ada masuk dalam media massa... baby ni dijumpai mati dihadapan sebuah rumah,... berbalutkan hanya sehelai kain tudung.. kesian aku tgk.. buat apalah nak bunuh kalau tak nak.. kat luar sana ramai lagi parents nak kan anak.. ni yg dah ada anak,.. suka2 je campak cam anak patung..mana pergi sifat kemanusiaan diorang gaknye.. 9 bln 10 hari preggy kan baby ni.. time nak delivered tu tak kan tak rasa sakit?? tapi masih sampai hati buat anak yg dikandung macam ni... isk..isk..isk... sedih aku tau..

MY BFF...


jeng..jeng..jeng.. inilah dia orang nye....

ini pula... buah hati nye...ALYA INSYIRAH



hari ni aku nak story sikit pasal sahabat karibku... we've knew each other for almost 13 years..
dari zaman persekolahan... ke zaman bercinte.. sehinggalah ke zaman mak2 org ni... we still keep in touch.. share everything.. laught and cry together... tarikh lahir kawanku ini sama dgn tarikh lahirku walaupun berlainan bulan.. tarikh lahirku 9 oct 1982.. dan tarikh lahirnye pula 9 nov 1982... for my best friend.. thanx coz always be there when i really need somebody.. BFF..

Monday, August 17, 2009

AKHIRNYE AKU BERBLOG..

SALAM UTK SEMUA.. INILAH PERTAMA KALI AKU BERBLOG. DGN BANTUAN KAWAN2 DAN SIFU KU DI RH...DAPAT JUGA DIPUBLISH BLOG NI..HE..HE..HE... DGN ADANYE BLOG NI DAPATLAH AKU BERKONGSI KISAH., SUKA MAHUPUN DUKA..DGN SEMUA VIEWERS.


;;