MY SUPPORTERS..

Related Posts with Thumbnails

Thursday, January 21, 2010

CONTEST BARU PULAK


jalan2 blog kengkawan nampak lak contest ni.. so aku pun saja nak participate.. siapa nak join boleh pergi kat CONTEST BARU PULAK.. so gambar yang aku pertaruhkan ialah .....



20 Comments:

  1. ♥♥syahadah♥♥ said...
    very klasik..sukaaa
    KELLY910 said...
    syahadah..
    thanx.. kelly tau contest ni pun dari blog hadah..:)
    Ena said...
    a'a.. memg cassic la kelly.. cute pulak tu.. Gd Luck yeh!
    KELLY910 said...
    sis ena..
    classic ye... thanx.. ekekke..
    saSha a.K.a MumYalya said...
    da update blog ek..hehe..gud2..
    all d best for this contest ok :-)
    KELLY910 said...
    sha.. dah lah dear..
    kan dah janji nak update arini...
    ekkekeke..
    Naimatul Hafizah Nor Rodin said...
    cantik dan klasik.
    good luck,kelly.
    KELLY910 said...
    naimatul hafiza..
    thanx a lot dear...
    fisa othman said...
    gud luck beb...
    cute jer jari kat mulut tu...;)
    KELLY910 said...
    sis fisa..
    thanx.. daniesh ni memang suka masukkan tangan dalam mulut.. pastu gigit kuku.. macam mana nak stopkan bad habit ni ek sis??
    Annsyifa said...
    cemana nak join kontest ni kelly..?
    ann tgingin nak join..tapi tak pernah join kontes..tak pandaila..huhu..
    btw..cantek gambar daniesh and daniey tu..classic and sweet..
    KELLY910 said...
    ann..
    klik je kat link contest tu.. first ann jadi follower blog tu.. lepas tu buat satu entry tentang contest ni.. lepas tu letak banner contest kat side bar.. pastu tinggalkan url entry yang ann buat kat komen penganjur tu.. done..
    jom lah join ann.. cantik ye.. thanx ann..
    Lady of Leisure said...
    cantik gambar black n white kelly ni.. anak2 kelly pun comel..
    all the besr for the contest dear..
    :)
    KELLY910 said...
    lady of leisure..
    anak kelly je ke comel... mummy dia tak comel ke?? wakakka.
    thanx lady..
    sue79 said...
    cute bangat..
    KELLY910 said...
    sue79..
    thanx a lot dear..
    rosma said...
    M M pun rajin gk joint contest ek..good2...wish luck 2 uols...chaiyok2
    KELLY910 said...
    rosma..
    shhhhh... jgn cakap kuat2 nanti org dengar.. ekekeke.. thanx dear..:)
    AmyNa said...
    wsalam & asaalamualikum kembali kelly..

    myna Alhamdulillah sehat, harap kelly pun sehat yer, penyakit M tu dah pergi jauh ehh..ekekeke.

    Smart + comeyy dua putera nie..gigit jari yg mahal tue..hikss!!

    ocayy kelly..semoga berjaya untuk contest nie...InsyaAllah.
    KELLY910 said...
    amyna..
    w'salam.. dah sihat sikit, tapi belum 100% lagi ekkekek..
    thanx myna..

Post a Comment