MY SUPPORTERS..

Related Posts with Thumbnails

Thursday, January 14, 2010

D & D LATEST LOOK...

lama dah aku tak letak photo hero2 ku dalam blog ni.. sure korang tertanya2 macam manalah rupa diorang sekarang kan.. ekekeke..
aku pun tak tau kenapa sekarang penyakit m aku ni makin menjadi2.. cukup malas nak hapdet blog ni.. bukan setakat blog saja.. game2 favourite ku di fb pun aku dah malas nak main.. ladang ku sudah terbiar.. cafe ku langsung tak berasap.. biasa kalau di fb aku just balas msg di status je.. bukan apa.. aku dah mula rasa bosan agaknya..
atau terlalu penat dan perlukan rehat...(macam kerja teruk sangat.. ekekkee)
so kepada kawan2 ku semua.. doakanlah diriku agar penyakit m ku ini cepat berlalu dan aku akan kembali berblog seperti dulu kala.. muahahhahhhaaa...


DANIEY~TETE~


DANIESH~KOKO~

kedua2 hero ku tak berapa sihat sekarang.. batuk dan selsema.. hope anak2 mummy cepat sembuh ye..


18 Comments:

  1. Annsyifa said...
    siannnya...tak sehat..unty doakan both of u cepat baik ok..
    and for kelly..tak elok ber 'M' tau..! hehe..
    saSha a.K.a MumYalya said...
    muahaha..mereka sudah besar..rasa mcm semalam je gi tgk diorg masa baby lagi..semoga D&D cepat sembuh ok..tak sabar nk tunggu 3rd D..ekeke :-p
    KELLY910 said...
    ann.. thanx 4 the prayer.. hopefully cepatlah 'R' ku kembali... he..he..
    KELLY910 said...
    sha.. sekejap je kan diorang besar.. mcam baru je semalam delivered kan diorang.. 3rd D?? insyaallah kalau ada rezeki di tahun depan... ekekke
    Lady of Leisure said...
    ala ciannya koko and tete tak sihat yer... moga cepat sembuh ye dear... skrg ni cuaca kurang bagus kan jap panas jap hujan.. lady yg tak masak ni alkisahnya demam la sbnrnya kelly.. huhu.. selsema siap satu pakej hehe...
    kelly, semoga mood berblog datang semula yer...
    hehe..
    KELLY910 said...
    tulah lady... memang musim sakit agaknya.. lady pun sakit ye.. makan ubat ye dear, hope lady cepat sembuh dan dapat memasak seperti biasa.. ekkeke...
    lady,, thanx ye.. actually kelly pun tengah tercari2 mana mood berblog kelly ni.. cuba tengok2 ada tak tertinggal kat rumak lady.. muahahhahaha..
    nuyue said...
    aunty nuyue doakan semoga double D cepat sembuh yer
    uuuhhh bila nak jadi triple D?heheh
    KELLY910 said...
    nuyue..
    terima kasih aunty nuyue.. insyaallah kalau ada rezeki tahun depan ekekke..
    Ena said...
    Alahai ciannyer 2 encem boy nie.. x sihat yeh!.. rerajin makan ubat tau..
    Wahhh.. ader gayer la bawak motor.. caya lahhh..
    fisa othman said...
    uhukss BIG boys laaa...ada gaya mutu keunggulan dengan motor bike tu...hehehe cepat sembuh yer both of u..;)..irfan pun pagi ni demam, batuk & selsema...
    KELLY910 said...
    ena.. biasalah anak2 kelly ni kalau sorang sakit.. yang sorang pun mesti sakit.. ekkeke.
    ada gaya ye... motor mainan tak per.. tapi tidak dijalan raya ye D&D...he..he.
    KELLY910 said...
    sis fisa.. irfan pun tak sihat ke? musim agaknya sekarang ni sis.. hope irfan pun cepat sihat ye..
    teringat cerita cinta balqis.. anak dia pun nama irfan.. ekekke.
    L@n@ said...
    yang.. musim la lately budak2 demam.. xpelah nnt double 'd' tu sihat boleh la berblog balik.. jgn smpe bersawang sudahlah..lama sgt tuh..ngeh3xx
    KELLY910 said...
    lana..
    tu lah pasal.. ramai sangat yang sakit sekarang ni kan.. takut double D dah sihat.. blog masih bersawang juga... ekkeke..
    Naimatul Hafizah Nor Rodin said...
    kelly tak sihat ke? kita semua doakan kelly sekeluarga sihat. boleh bercucuk tanam balik kat fb, boleh asapkan cafe semula, dan boleh update blog....sihat ye,dear.
    rosma said...
    lame xnampak?p mane?lau bz xpe..lau sbb M xleh terime!!he3..acah je marah tu...hero2 xsihat ker?hope xde pape yg serius...jgn pe mkn obat yer..
    KELLY910 said...
    naimatul fiza..
    terima kasih atas doa2.. tapi kat fb kelly memang dah resign dari farmville dan cafe world tu..ekekke..
    KELLY910 said...
    rosma.. kelly ada je .. tapi tulah, tak tau kenapa rasa malas sangat.. ni tgh kumpul balik mood2 nak berblog..
    a'ah.. hero2ku tak sihat .. hari2 nak kena paksa makan ubat..

Post a Comment