MY SUPPORTERS..

Related Posts with Thumbnails

Sunday, January 24, 2010

TAG ...BUAT JANGAN TAK BUAT..

sekarang ni aku dah berjangkit dgn SIS FISA.. tiba2 rajin nak buat tag pula.. tag ni sangat lah simple.. cuma perlu menulis nama dan url blog kita di sehelai kertas menggunakan tangan kiri.. tapi bagi yang biasa menggunakan tangan kiri.. hendaklah menggunakan tangan kanan.. mudah bukan???
lepas dah tulis atas kertas.. ambil gambar tulisan tersebut dan tempek le...

ini yang aku buat... kalau korang nak tau inilah hasil tulisan tangan kiri ku yang paling cantik(cantik ke?)... setelah dekat 5 kali mencuba.. muahahhha...



so dengan bangganya aku nak tag semua follower dan kawan2 ku semua.. aku tau korang semua rajin kan....


38 Comments:

  1. rosma said...
    huhuhu..lau de penyakit M cmne??tapi tag ni cam senang jer..leh la wat kot.hohoho
    Eyta@hot mama said...
    Salam Kelly.
    Wah..rajin buat tag pula ye. Hmm..tag yg Kelly bagi ni nampak je simple,tapi nak buat tu jenuh juga la. Eyta dah buat homework yg Kelly bagi. Nanti check ye. Hehehe..
    Naimatul Hafizah Nor Rodin said...
    kelly,nanti nak try....
    KELLY910 said...
    rosma..
    nampak cam senang je rosma.. tapi... ekekke try ar.. mu jgn cari alasan nak skip lak ye... muahahha..
    KELLY910 said...
    salam eyta...
    kelly dah terjah blog eyta... kira lulus lah ... thanx coz sudi buat ye dear..
    KELLY910 said...
    naimatul hafizah..
    sila2 ye dear... nanti kelly terjah tau..
    Eyta@hot mama said...
    lulus ke? ekekeke...bestnya..thanks kelly.
    Riesna Zasly said...
    cantik gak yer biler dah 'bedah' kat pc... nak try la hehe
    KELLY910 said...
    eyta...
    suka ye..:) welkem yang..
    KELLY910 said...
    riesna zasly..
    tang mana yang cantik tu?? ekkeke
    try jgn tak try ye..ekkeke..
    saSha a.K.a MumYalya said...
    nanti aku buat ye..:)
    KELLY910 said...
    sasha..
    buat tau....ekekke..
    Lady of Leisure said...
    bestnya tag ni kelly...
    nak buat jugakkkk..
    wakaka...
    :D
    KELLY910 said...
    lady of leisure..
    best lady.. sudi2 le buat yek.. ekkekek
    AmyNa said...
    hurmm...dengar mcm simple, tapi terkial2 juga lah tangan nak nulis nya... kena cuba lagi sampai dapat yang agak mudah d fahami.. tunggu yer kelly..tugasan ini akan d publish kan ASAP..insyaAllah.
    KELLY910 said...
    myna...
    ekekke.. tau takper.. kalau nak tau terkial2 ke tak.. cubalah buat ye dear.. nanti kelly datang terjah tau...
    AmyNa said...
    kelly..done!!
    KELLY910 said...
    myna..
    bagus anak murid ku ini.. rajin buat homework... im coming babe.. ekkeke..
    hajarus said...
    wow ade tag la.. t hajar nak try wat ka k.kelly...
    KELLY910 said...
    hajarus..
    ekekke try jangan tak try ye dear..
    Riena @ MamaAneesa said...
    salam kelly....oooo wat tag yer...nampak comel tulisan tangan kiri kelly....nanti riena pun nak try gak la....
    KELLY910 said...
    salam riena..
    comel tang mana tu ek?? ekekke
    ada masa buatlah ye dear..:)
    L@n@ said...
    ehehe.. yang .. lana dah bt homework!!..

    tag tulisan tangan kidal aku
    KELLY910 said...
    l@n@..
    bagus.. rajin nya dia ni.. lap u lah.. kelly dah terjah tadi.. kira lulus leh ye.. ekekke..
    fisa othman said...
    ni nama nya terlebih rajin ni...yooohooo ari ni baru tau ader homework...tungguuu akan ku wat x lama lagi...;)
    KELLY910 said...
    sis fisa..
    wakakakka.. terlebih rajin berjangkit dgn org yang rajin jugak..
    takper.. take ur time sis..;)
    Ellysse Akhtar said...
    isk isk isk....ni cacing cambuk punye type nih...kuikuikui...haha
    KELLY910 said...
    ellysse...
    wakakkaka.. hantam sajalah.. cacing cambuk tu cacing apa ek? ekekek
    sue79 said...
    cikgu kelly..
    saya dah siapkan homework.. nanti bg markah yek..
    wakaka..
    KELLY910 said...
    sue79..
    bagus anak murid cikgu ni.. rajin..
    jap lagi cikgu dtg terjah ye..
    Naimatul Hafizah Nor Rodin said...
    kelly, fiza dah buat tag kelly ni. ingat nak try semalam, tapi, baru kesempatan hari ni. hehehe....
    jom tgk fiza buat cam ne? ok tak?
    wina said...
    nanti wina buat ye :-)
    KELLY910 said...
    naimatul hafiza..
    kelly baru balik dari menerjah blog fiza.. ekekke.. takper, biar lambat asal selamat..
    KELLY910 said...
    wina..
    buat tau...ekekke..
    Annsyifa said...
    tulisan tangan kiri ku huduh yg amat..huhu..
    KELLY910 said...
    annsyifa..
    mana tulisan nya ann? nak tgk juga..
    ekekekke..
    A pieces of me, Mrs. IdaNizam Isafae... said...
    kelly, saya dah buat tag nie...jemput la singgah blog saya ek...
    KELLY910 said...
    idanizam..
    glad to hear that.. nanti kelly terjah ye..

Post a Comment