MY SUPPORTERS..

Related Posts with Thumbnails

Monday, January 25, 2010

TEMPLATE OH TEMPLATE...


rasa macam nak tukar template blog ni lah.. tapi tak jumpa lagi template yang berkenan di hati.. ekekke.. lagipun banyak benda yang harus ku fikirkan bila nak tukar template ni, banyak kerja nak kena buat kan.. dah la aku ni sekarang masih dalam tempoh pemulihan lagi... pulih dari sakit M ni.. wakakkakka..
tapi kalau boleh aku nak pilih template yang tak menyusahkan aku dan pengunjung2 blog ku.. korang pernah tak masuk blog yang loading time dia punyalah lambat.. bencinta nak menunggu..? kadang2 problem loading time yang lambat ni juga disebabkan pemilihan template yang terlalu sarat... dan kadang2 si empunya blog tu sendiri pun tak sedar. bila kita masuk blog sendiri cepat.. tapi belum tentu lagi orang lain pun sama juga.. tapi kalau korang nak tau blog korang tu ada problem dgn loading time atau tak.. boleh try check kat SINI.. free jek.. kalau boleh aku tak nak lah pengunjung2 blog ku nanti.. tak nak masuk lagi blog ni hanya semata2 terpaksa menunggu lama... sian beb..
walaupun sebenarnya nak mencari template bukanlah seperti nak mencari bakal suami.. tapi aku percaya korang semua mesti nak yang terbaik untuk blog korang kan.. so bila nak pilih template tu fikir2kan lah sikit... jgn nampak cantik je terus nak sambar..
ekekkeke.. last sekali aku nak tanya.. korang masuk blog aku ni loading time dia lambat tak??? muahahhaha.....

31 Comments:

  1. Lady of Leisure said...
    so far lady masuk blog kelly sangat ok... tak sampai 15 saat dah load semua...
    blog lady camno lak kelly, sure lembap giler kan sbb banyak pic hehehe..
    AmyNa said...
    Pada myna...x lambat. klik jerk terus Zassss di paparkan..penuh skrin..hehehe.

    yer kelly...kalau nk tukar template nie memang kena hati²..kang jadik mcm myna tempoh hari... x nak perkara yang sama berulang..ponatttt!!
    Annsyifa said...
    betoi sangat la kelly..
    susah betol nak pilih template tuk blog..
    sbb tu ann mintak tolong hubby buatkan yg custom made tu..heheh..;p

    nanti nak cek la kat site yg kelly bg tu..tq kelly!
    hajarus said...
    bg hajar nak loading blog akak ni xde masalah ok jer... xyah nak menunggu...

    k.kelly buka blog hajar camne ek lambat tak nak loading...???
    KELLY910 said...
    lady..
    betul ke lady.. alhamdulillah..
    so far blog lady pun cepat juga loading.. tak sampai 10 saat dah ready..:)
    KELLY910 said...
    amyna...
    zassss ye myna.. ekkee.
    tu lah pasal, bila nak tukar kena fikir 10 kali.. oo ni mesti pasal bloglist yang hilang tu ek?
    widget lain boleh back up kan.. tapi bloglist kena masuk balik satu persatu.. tu yg leceh sikit..
    KELLY910 said...
    annsyifa..
    beruntung ann ada orang tulung buatkan.. cam kelly ni, terpaksalah buat sendiri jek.. huk..huk..huk..
    KELLY910 said...
    hajarus..
    ye hajar?? nasib baik.. ekkek
    blog hajar pun tak lah loading lambat sangat..:)
    Naimatul Hafizah Nor Rodin said...
    blog kelly tak de mslh loading time...cepat. suka masuk.
    fiza punya cam ne? cepat ke lambat..?
    nnti nak try gi web tu.
    Eyta@hot mama said...
    Salam Kelly. Ok jer bila masuk blog Kelly ni. Cepat jer loading. Nak pilih template memang susah bila tak ada yg berkenan kan.

    Anak teruna ku dah besar. Boleh berkawan dgn daniesh & daniey. ;-D
    epi said...
    woiyooo..same ler kite nak tukar2 x gak tukar..ok r sis,cpt je loading,so how bout my blog..?is it borink..?
    Ena said...
    Yer la Kelly.. akak rase akak nyer template nie kdg2 bile akak bukak lamernyer nak loading.. hu3x.. tp akak suker la background yg baru nie.. alamakkk!!.. perasan la pulak.. Kelly raser akaknyer nie.. lamer sgt ker nak loading?
    KELLY910 said...
    naimatul hafizah..
    alhamdulillah.. suka kelly dengar!
    blog fiza pun ok je.. tak lambat sangat pun.. ada masa try lah web tu ye..;)
    KELLY910 said...
    salam eyta..
    tu lah pasal template kelly ni tak tukar2 lagi.. ekkek..
    betullah ADAM dah besar.. dah nak masuk setahun.. dah boleh geng ngan anak2 aunty ye ADAM..
    KELLY910 said...
    epi..
    so far lu punya blog ok je bro..
    mana ada boring.. best aper!!
    KELLY910 said...
    sis ena..
    macam yang sis cakap tu lah.. kadang2 jek... tapi kelly pun suka template sis tu... nyaman je nampak kan.. ;)
    fisa othman said...
    so far ok jer kelly...
    x de lak masalah dgn loading time nie..
    eh nak try arr analyse blog ku plak...;)
    KELLY910 said...
    sis fisa..
    kira lulus lah ni ek? ekke
    try jgn tak try sis..
    Ellysse Akhtar said...
    Cipat...laju je...tgok browser line die camne gak kot ye...tapi ok la...xheavy kelly from my place..
    L@n@ said...
    ok jek blog kelly.. lana klik pap dah ade dah .. eh2x... lana punyer cane lak ek?
    KELLY910 said...
    ellysse..
    betul tu depends juga ek... ;)
    KELLY910 said...
    l@n@...
    alhamdulillah.. nasib baik laju. ekke..
    l@n@ punya blog pun ok je.. kelly suka template l@n@ tu.. tapi macam mana l@n@ buat ek.. semuanya nya ada page sendiri..(betul ke ayat nye ni?)
    ekekek..
    sue79 said...
    ok je loading kelly, tak amik masa lama pun.. lecehkan nak tukar template? banyak keje nak kene buat.. huhuhu..
    KELLY910 said...
    sue79..
    tu lah pasal.. lainlah kalau ada org nak tolong tukarkan ek.. ekekek..
    nuyue said...
    bagi nuyue ok jer
    cepat
    xder masalah loading

    kelly
    ku punya blog camno?
    lambat ko?
    almaklumlaaa ku masuk segala-galanya
    KELLY910 said...
    nuyue..
    nasib baik cepat yek nuyue.. takde kesian korang nak kena tunggu.. :)

    blog nuyue pun ok je.. tak delah lambat sangat..
    asniza said...
    kelly ni rajin ;-)
    KELLY910 said...
    sis asniza...
    kembang dak kelly kena puji.. ekek
    kadang2 je sis.. kadang2 M juga.. :)
    HasneY said...
    salam kenal kelly...i ada satu suggestion, kalau you nak tukar template blog you takyah susah..just pegi kat blog ini...and follow d instruction given..senangjerk, lagpun..tk menjejaskan widget2 yg kita buat..kt left of right tu...k selamat mencuba...
    HasneY said...
    sorry ini web address nyer..http://jellypages.com/
    KELLY910 said...
    salam hasney..
    wah suka sangat.. thanx coz sudi berkongsi ye.. :)

Post a Comment