MY SUPPORTERS..

Related Posts with Thumbnails

Friday, January 29, 2010

happy sangat2 hari ni coz En Daniel dah balik.. dan paling bestnya.. aku dah dapat pengganti nikon coolpix ku yang rosak.. hu..hu..hu.. skrin nya dah tak nampak..
actually before this cuma hint2 je sikit2 kat dia.. tapi tak sangka pula lepas baca TAG yang aku buat dari SIS FISA tu.. dia belikan betul2 rupanya.. aku nak say thanx juga kat SIS FISA coz bagi aku buat TAG tu.. ekekke..


taadaaa... inilah dia yang dah lama ku idam2kan..


menggantikan yang ini... tapi yang ni pun aku sayang jugak..


hu..hu.. rosak dah.. bila lah nak hantar gi repair..


lepas ni boleh le join sis ummi, nuyue gi outing .. boleh juga join kelas photography yang zaza kata nak buat tu.. untuk korang semua, nanti kalau aku dah pandai sudi2 le jadi model aku yek...

p/s) for my dearie hubby.. love u so much.. thanx a lot dear..


32 Comments:

  1. L@n@ said...
    chop!!2x.. lana nak jd model!!!.. ehehe..
    Ena said...
    wahh bestnyerrr dapt camera baru.. nak juge.. adehhh x larat la nak pegang..cam besar & berat jer.. harus lah gune camera cinonet ku pemberian hb yg sedia ade tu.. tompang hepi utk kelly la yeh!!
    Naimatul Hafizah Nor Rodin said...
    seronoknya kelly. fiza nak dapat cam tu....tunggu bulan jatuh ke riba pun belum tentu dapat.kot la ada rezeki,kan?
    Lady of Leisure said...
    kelly nanti boleh la arri n molly jadi model heheheh...
    :)
    happy for u too dear..
    LoLLy~ said...
    wahhh, beshnye hubby sis, sgt sweet! bile lolly nak dpt dslr neh,hik3
    saSha a.K.a MumYalya said...
    hehe..bestnyer..nanti ckp en.daniel tu pun wishlist aku gak..yg ke5..manatau dia nak bg gak ke..wakaka..pssst..nanti kita gi snap pic sesama k :p
    hajarus said...
    ooo.. ni la dier camera baru yang kate kat fb tu ek kelly...
    wah bestnyer... pasni leh la sambung posing2 lagikan... tambah2 nak dekat cny nih...
    Fatihah said...
    bergambar sakanlah dapat kamera baru
    KELLY910 said...
    l@n@..
    no hal dear...kelly takut l@n@ jek sampai tak sanggup nak posing nanti.. ekekeke
    KELLY910 said...
    sis ena..
    boleh tahan ler.. takde le berat sangat, ekke.. camera cinonet pun ok gak.. senang nak siman dalam handbag.. kan? thanx sis..
    KELLY910 said...
    naimatul hafizah..
    insyaallah rezeki kita semua di tangan NYA.. jgn terkejut pula kalau tiba2 EN SUBKY belikan nanti.. ekek..
    KELLY910 said...
    lady of leisure..
    no problem lady.. tapi kalau boleh kelly teringin sangat nak ambil gambar mommy arri n molly.. boleh?
    thanx lady..
    KELLY910 said...
    lolly..
    sweet dear... semanis gula.. ekek.
    insyaallah sure ada peluang untuk lolly pulak..
    KELLY910 said...
    sasha..
    ekekek..wishlist yang kelima ye..;)alah ko kalau nak dapat pun, petik jari.. sure en pog belikan..
    ada masa kita gi outing sesama ek..
    KELLY910 said...
    hajarus..
    yelah hajar.. inilah dia.:) tu lah boleh beraya dgn camera baru.. ekke..
    KELLY910 said...
    fatihah..
    kelly bukan pandai sangat guna pun.. nak kena belajar dulu lah nampaknya.. he..he.he..
    nuyue said...
    yeeaahh ada geng
    nanti kita ajak kat ummi g outing yer
    KELLY910 said...
    nuyue..
    nak..nak..nak.. sangat.. ekkeke..
    rosma said...
    ooo ni die cameranyer..pas ni snap pic byk2 n tepek kt cini k..
    AmyNa said...
    wahhh kelly...dapat camera baru. besarpunya!! lepas nie buley lah posing baikpunyer!! hehehe.

    berbaloi baloi jawab tag sis fisa yer.. Alhamdulillah...

    p/s: meh la jalan2 besar ke sabah bah nie pula..ekekke.
    KELLY910 said...
    rosma..
    ye dear.. inilah cameranya.. nanti dah snap kelly update kat sini ye..:)
    KELLY910 said...
    amyna..
    tu lah pasal.. kelly ni bangsa tak reti nak minta2 walaupun dgn hubby sendiri... ekekke.. i ni pemalu orgnya.. tak sangka pula ada hikmah disebalik jawab tag sis fisa aritu..
    myna.. kelly mmg ada plan nak pergi sabah.. aunty kelly ada duduk kat lahad datu.. insyaallah kalau diizinkan, kelly ke sana ye dear..
    syayassir said...
    wah! syoknya dapat kamera baru... boleh lah lepas ni kita gi gathering, pas tu kelly ambik gambar banyak2 ye... :D
    KELLY910 said...
    sis sya..
    boleh sis.. tapi kelly ni nak kena banyak belajar lagi.. ekeke.. mmg betul2 zero tentang photography ni..:p ambil boleh.. tapi tak tau hasilnya nanti cantik ke tak..
    epi said...
    owh i c..upe2nye dapat kamera baru eh..jeng3,kantoi..hik3..:)
    KELLY910 said...
    bro...
    wakakkaka...;) nanti gua amik photo close up lu k...
    Lynn Nasir said...
    nice :)
    KELLY910 said...
    lynn..
    thanx dear..:p
    Mrs. A said...
    lahad datu?? ha..chantek sangat tu kelly.. sebab nnti kelly akan turun airport tawau..tawau memang tempat myna... Bila tue kelly. x sabar pula rasa.. hehehe.
    KELLY910 said...
    mrs A..
    betul ke myna,, bestnya!! actually last year dah plan nak ke sana.. tapi disebabkan kakak kelly sakit, kami tak jadi pergi.. insyaallah kalau jadi, mungkin dalam tahun ni.. myna lama lagi kerja kat sana kan??
    IDAZS said...
    wow, bestnye dapat DSLR...jeles i tau!
    emememem...kene pujuk lagi hubby ku nie...

    kelly tengah cari model ke?
    saja nak mengofferkan diri.. :P

    nanti amik gamba banyak2 n tempek kat cni yea!
    KELLY910 said...
    idazs..
    pujuk jangan tak pujuk ye.. :p
    beruntung kelly.. ramai yang sudi menhofferkan diri ni..
    sekarang masih dalam proses belajar lagi idazs.. nanti dah berjaya kelly tempek photo2 tu yek.. pastu tolonglah bagi komen..:)

Post a Comment