MY SUPPORTERS..

Related Posts with Thumbnails

Thursday, February 18, 2010

HAPPY CHINESE NEW YEAR!!!!


hope belum terlambat aku nak wish Happy Chinese New Year pada semua yang menyambutnya.. actually rindu sangat nak berblog, berRH dan berFB seperti biasa, tapi apa kan daya.. masa sangat mencemburui aku.. cewah.... banyak benda yang aku nak share tapi masih belum berkesempatan lagi.. tengoklah aku buat entry ni pun malam2 buta.. time orang semua dah tidur.. terpaksa curi2 masa.. almaklumlah aku masih dalam mode BERAYA ekekke.. bz collect angpow anak2 le..

jom tengok gelagat anak2 ku bila dapat angpow..











ada siapa2 rindu kat aku tak??? wakakka..
dun worry.. ill be back ASAP.. bye...:)


25 Comments:

  1. nuyue said...
    patutlaaa lama menyepi
    duk sibuk kutip ang pow rupanyer


    "Happy Chinese New Year buat kelly sekeluarga"
    Lady of Leisure said...
    kellyyyyyyyyyyy... lamanya tak nampak kelly.... wish u and family happy chinese new year dear....
    nanti update lagi yer...
    comel la tgk daniesh and daniey pakai baju raya.. cute sangat...
    saSha a.K.a MumYalya said...
    Happy Chinese New Year my dear..wish u all d best :)
    busy sakan mummy danish n daniey ni..angpow alya mana daaa??lalala~
    L@n@ said...
    winduu la kat kelly very the much!!.. ehehe
    wina said...
    Gong Xi Fa Cai to u & ur family Kelly!
    mesti banyak dh ang pow D&D dapat kan?

    owh..Wina rindu Kelly tau...betul! :-)
    KELLY910 said...
    nuyue..
    thanx a lot, :) biasalah nuyue anak tak apa2 mummynya yang lebih2..ekekke..:P
    KELLY910 said...
    lady of leisure..
    kelly pun rindu sangat kat lady!!!!
    insyaallah kelly akan update ye dear,, actually masa shopping baju raya anak2 ni.. kelly terpandang ada satu cheong sam cute je.. tapi sayangnya kelly takde baby girl lagi..:p
    KELLY910 said...
    sasha.. thanx dear.. :)
    how bout ur holiday? best tak balik melaka? ang pow lya of course ada,, meh ajak ibu datang umah ek..
    KELLY910 said...
    l@n@..
    rindu juga kat l@n@..:(
    KELLY910 said...
    wina..
    thank you very much dear..
    boleh tahan la..:p kelly pun rindu sangat kat wina..
    Naimatul Hafizah Nor Rodin said...
    lama sgt lady menyepi....mmg rindu la.
    suka tgk daniesh ngan daniey pakai baju raya, cute sangat..
    rosma said...
    rindu same u...he3..rosma pun lame dh xmai cni..huhuhu..bz gk..happy CNY yer..byk angpau??nk gak leh??he3
    epi said...
    hppy chnse new year sis,miss u all..:)
    KELLY910 said...
    naimatul hafizah..
    tu lah pasal..kelly pun rindu juga kat semua..
    KELLY910 said...
    rosma..
    ye lah lama tak nampak rosma juga..
    orang dah kahwin tak boleh dapat ang pow lagi.. muahahhahha...
    KELLY910 said...
    epi..
    thanx bro.. miss u too.. bila nak balik neh?
    Adlina Husaini said...
    cantiknyaaa baju raya..bertuah anak2 kelly sebab dapat sambut 2 perayaan besar :D
    KELLY910 said...
    adlina husaini..
    thanx dear.. mummy dia pun bertuah juga.. coz tiap2 tahun tak payah nak berebut balik raya kampung mana.. ekekke..
    Riesna Zasly said...
    ziarah
    moga sehat selalu
    KELLY910 said...
    riesna..
    terima kasih.. alhamdulillah kelly sihat macam biasa.. just bz sikit..:)
    fisa othman said...
    hope lom terlewat nak wish HAPPY CHINESE NEW YEAR...hehehehe...baru ader masa skit nak jalan2 nie...aku merindui mu ting tong...:P

    eh ang pow untuk irfan ader tak..??? hehehe...
    KELLY910 said...
    sis fisa,
    terima kasih sis.. angpow irfan sure ada.. jemput datang umah kelly sis..
    hajarus said...
    windu jer same kelly.. lame xjumpa lam blog tp selalu jalan2 kat fb kelly.. hehehe...

    banyak ker dapat angpow kelly.. bestnyer.. mesti meriahkan...
    KELLY910 said...
    hajarus..
    sukanya ada yang rindu.. ekke..
    tu lah lepas beraya ni mood nak berblog terus hilang.. selalu kat fb ngan rh jek..:P
    kelly langsung tak dapat angpow.. tapi keluar angpow banyak.. ekek.. coz daku dah kahwin tak de org nak bagi angpow lagi..:P
    myfuzzyworld said...
    Hai Kelly n semua pembaca blog Kelly,

    Saya ingin menjemput anda semua untuk participate dlm survey saya berkenaan dengan Blog Quality Evaluation. Anda juga berpeluang utk memenangi 4GB Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

    Sila layari:
    http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

    atau boleh terus ke:
    http://www.surveygizmo.com/s/187637/blog-evaluation

    TQVM
    -zu-

Post a Comment