MY SUPPORTERS..

Related Posts with Thumbnails

Sunday, February 7, 2010

PORT KLANG...

malam semalam aku pergi lepak port klang.. actually motive sebenar aku ke sana.. aku nak cuba belajar ambil gambar pada waktu malam...fuh.. tak semudah yang ku sangka..:p kat bawah ni aku sertakan hasil tangkapan ku semalam... bukan tangkap ikan tau.. tapi gambar.. ekkeke.. jom layan..







inilah gambar2 terbaik (dimata aku :p).. yang dapat aku snap semalam... sekarang ni aku tgh belajar macam mana nak compose gambar.. nak share juga gambar 'bokeh' pertama yang berjaya aku snap..


sesungguhnya aku lah budak baru belajar....:)

ardiozzzz...




25 Comments:

  1. LiAnA said...
    perghh bravo... takpe begginer kena belajar dulu baru bleh pro kan..
    KELLY910 said...
    liana..
    thanx 4 the support dear..:)
    Lady of Leisure said...
    cantik la kelly... ni dah cun sangat sbg permulaan... congrats...
    :)
    lama2 nanti dah cekap sure bertambah cantik hasil tangkapan kelly..
    :)
    KELLY910 said...
    lady of leisure..
    tengkiu lady.. jangan puji lelebih, takut ada yang kembang tak kuncup2 nanti.. ekekke..
    Annsyifa said...
    lawa la gambar2 tu kelly...
    nanti lelama mesti lagi lawa gambar yg kelly snap kan...
    ;))
    KELLY910 said...
    annsyifa..
    thanx ann.. masih banyak yang kelly nak kena belajar lagi ni..
    Naimatul Hafizah Nor Rodin said...
    wah,kelly....
    cantik la tu...
    epi said...
    sesungguhnya mereka yang ingin belajar lebih mulia dari mereka yang kuang hajor..eh,ade kena mengene ke..???kih3..pape pun,gud luck sis n 1 percubaan yg menarik..
    hajarus said...
    lawa la pic2 kat atas tu kelly.. percubaan pertama yang bagus.. next time mesti tambah2 cantik picnye kan... alahai bestnyer...
    umie said...
    umie un tengah blajar gak ni kelly..kalu waktu malam...ambik gambar time kerta tengah gerak mesti x boleh..kelly guna dslr apa? umie Nikon d5000
    KELLY910 said...
    naimatul hafizah..
    cantik ke? thanx ye fiza;p..
    KELLY910 said...
    bro epi..
    wakakka..adalah!!! tang ajor tu ada kena mengena sikit,, thanx my dear bro!!
    KELLY910 said...
    hajarus..
    terima kasih, sekarang mana pi pun duk heret kamera.. ekekke..
    saSha a.K.a MumYalya said...
    ok lah tu..ehehe..nnti dah pro jgn lupa kat aku n iya..jeng3x :p
    KELLY910 said...
    sasha..
    insyaallah tak lupa.. aku nak propose dak lya jadi model cilik aku.. ekekke..
    KELLY910 said...
    umie..
    kelly guna fuji finepix.. wah best ada geng boleh outing sama2..:)
    Ena said...
    Kelly, cantekkk la piccas yg kelly amik tu.. ok la kan!..
    KELLY910 said...
    sis ena..
    terima kasih sis... banyak nak kena study lagi ni..:p
    Fatihah said...
    bokeh yang cantek
    KELLY910 said...
    fatihah..
    thanx a lot my dear..:)
    nuyue said...
    mcmmana leh ter miss entry kelly nih
    wwaaoouuu cantiklaa pic kelly
    tahniah yer...
    KELLY910 said...
    nuyue..
    janganle bilang begitu..
    mana ada cantiknya.. ekekke..
    syayassir said...
    cantik gambo yang ada bubbles tu kelly.. hehehe, ambik gambo montot orang dengan montot kereta ye... :P
    KELLY910 said...
    sis sya..
    thanx sis.. ekekke.. tu lah pasal, takde mende lain yang nak diambik agaknya ekekeke..
    KELLY910 said...
    sis sya..
    thanx sis.. ekekke.. tu lah pasal, takde mende lain yang nak diambik agaknya ekekeke..

Post a Comment