MY SUPPORTERS..

Related Posts with Thumbnails

Thursday, February 4, 2010

PRETTY ZAZA BABY FACE CONTEST..



contest..contest..contest.. aku dah berjangkit dgn NUYUE tengah demam bercontest.. hik..hik..hik.. tadi jalan2 blog kengkawan.. sekali ternampak contest ni(balik2 dialog ni .. takde dialog lain ke? muahahhah..)contest yang dianjurkan oleh PRETTY ZAZA ni macam best je.. bila aku tgk tarikh tutup nya yang akan berakhir pada 5 february.. kira sempat lagi lah kan.. so tanpa membuang masa aku sertakan syarat2 penyertaan di bawah ni ye..

Apa yang perlu dibuat:


* Buat ENTRY di blog anda berkenaan contest ini dan letakkan gambar anak anda berposing manja cam contoh gambar kat banner contest di atas tu..
( HEHEH.. Tak MANJA pun TAKPE la, janji muka baby!! CAMNER posing pun, tetap nampak COMEL! )

* Anak anda boleh berposing di mana-mana saja .. tetapi, sila CLOSE UP bahagian MUKA saja tau!!
( Kata, "BABY FACE" contest ?.. Mesti la kena fokus kat muka kan?!!)


TERMA DAN SYARAT :


1) Terbuka kepada semua pem'blog'2 yang ada
2) Add blog ni dalam blog list anda ( sesiapa yang belum jadi follower.. )
3) Letak banner contest di sidebar blog anda dan banner mestilah di'link'kan terus pada ENTRY Ni
4) Umur anak-anak anda mestilah dari 1 hari hingga 6 tahun.
5) Letak gambar anak anda beserta nama, umur dan jantina.
( Secara otomatiknya anak anda akan dikategorikan kepada dua kategori iaitu, BABY BOY & BABY GIRL mengikut jantina mereka)
6) Setelah siap N3 anda, sila tinggalkan jejak di bahagian komen supaya saya boleh menjengah N3 anda (bagi link untuk entry tu sekali..)
7) Pemenang akan dipilih berdasarkan kecomelan masing-masing dan gaya posing yang menarik hati.
8) Tarikh tutup penyertaan adalah pada 5 Febuari 2010 tepat-tepat pada pukul 12.00 tengah malam.
9) Top 10 bagi kedua-dua kategori akan diumumkan pada 10 Febuari 2010
10) Top 5 pada 15 Febuari 2010 dan pemenang akan diumumkan pada 20 Febuari 2010.

kalau contest yang lepas aku participated kan si tete.. kali ni bagi chance si koko pula yang participate k..




NAMA: MUHAMMAD DANIESH CHIA BIN MUHAMMAD DANIEL CHIA
UMUR: 3 TAHUN 9 BULAN
JANTINA: LELAKI



16 Comments:

  1. Lady of Leisure said...
    all the best for the contest kelly..
    btw, komen ni dah dok kat bawah, terer kelly.. hehe
    KELLY910 said...
    lady of leisure..
    thanx lady.. yeke kat bawah dear?
    tapi apasal kelly tgk dia still kat atas ek?
    nuyue said...
    eehhhh berjangkit yer
    yeeaahhh ada geng

    good luck yer daniesh
    KELLY910 said...
    nuyue...
    wakakaka.. aura mu tak boleh dielak wahai nuyue..:p good luck untuk darwish juga ye..
    Ummi HusnaDania said...
    gud luck...akak jangkit gak dgn nuyue...haha
    mamamiera said...
    owh.. comeynye.. encem t0l danish..
    ade can menang nih..
    Eyta@hot mama said...
    yeay..yeay..Kelly pun dah joined..Good Luck!
    KELLY910 said...
    ummi husnadania..
    sis susah kalau dah berjangkit ni yek..:p
    KELLY910 said...
    mamamiera..
    tengkiu dear..:)
    KELLY910 said...
    eyta..
    yeay.. good luck untuk Adam juga ye..
    Fatihah said...
    Wish you good luck & gong xi fa chai to your family!!
    saSha a.K.a MumYalya said...
    semalam i takde mood..hari ni baru jejalan blog kawan²..ehehe..gudluck ok..lap u :)
    Ena said...
    Gd Luck KElly..
    So cyte la Daniel tu.. :)
    KELLY910 said...
    fatihah..
    thanx a lot dear..:)
    KELLY910 said...
    sasha..
    its ok.. ku memahami keadaan mu..
    thanx.. lap u too..
    KELLY910 said...
    sis ena..
    tengkiu sis..
    daniel ke daniesh yang cute sis??
    ekekkekke..

Post a Comment