MY SUPPORTERS..

Related Posts with Thumbnails

Saturday, March 20, 2010

AWARD AND TAG...

hari ni nak settle semua hutang tag dan collect award dari kengkawan semua.. kita mula dengan award lah dulu ye.. award ni kelly dapat dari MUMYALYA, UMISOFIE, FATIHAH, SUE79&IDASZ ucapan terima kasih yang tak terhingga untuk semua pemberi award ni coz masih sudi beri award ni pada kelly.. hope puas hati dgn jawapan yang diberikan..

~BEUTIFUL BLOGGER AWARD~


Here are the rules to accept the award :
1. Thank & link the person that gave you the award.

2. Pass this award onto 15 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic

3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award

4. State 7 things about yourself.

orait.. will start with 7 things about me..

- double D mummy's..
- like britney spears very much..
- lately, lebih suka mendiamkan diri.. bukan untuk bersembunyi tapi untuk bermuhasabah diri.
- suka belajar sesuatu..
- sentiasa berusaha untuk jadi seorang yang lebih baik dan positive..
- love DANIEL CHIA forever..
- also love all my bloggers buddy..:)

rasanya ramai yang dah dapat award ni.. so, siapa2 yg belum dapat award ni sudi2 lah ambil ye..

ok.. kita pergi kepada tag yang datang dari LADY OF LEISURE, MUMYALYA, UMISOFIE..

Tapi tag ni ada cara nak jawab: Copy tajuk entry “sepuluh” dan paste di post anda. Anda dikehendaki untuk menjawab sepuluh soalan di bawah dengan menggunakan bahasa melayu sepenuhnya.

~TAG 10~



Siapakah diri anda di rumah?
mummy kepada DANIESH dan DANIEY.. isteri yang setia kepada sang suami...:)

Siapakah diri anda disamping rakan?
rasanya aku sendiri tak ada jawapan untuk soalan ni.. kerana aku tak pandai menilai diri sendiri.. kengkawan ku, siapakah aku disamping korang semua? (org tanya dia, dia tanya org balik.. boleh? wakakakkak..)

5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai.
menunaikan haji bersama keluarga tersayang.. insyaallah
itu saja rasanya..

Siapakah nama pasangan anda?
MUHAMMAD DANIEL CHIA @ DANIEL CHIA AIK HUAT.

Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda
seorang yang kacak.. suka memberi kejutan.. sangat prihatin.. penyayang..pintar..:)

Bila tarikh anda couple?
12 jamadilakhir 1425

Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
bila bekas kekasih merayu nak ajak kahwin..

Lagu tema cinta anda?
aku cinta aku rindu - nurul dan ajai.

Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?
mmmm.. tak ada kot.. kerana dia adalah yang terbaik bagi saya..

Tag 10 rakan ada yang lain
semua yang belum buat lagi tag ni..( seksa ku dah habis... ekekke)

~UNTUK SEMUA.. ANDAI AKU HILANG DIMATA.. INGAT, KALIAN TETAP BERSEMADI DI HATI..
NAK MEMBAWA DIRI JAUH DARI ALAM MAYA NI.. SAJA NAK LOW PROFILE KEJAP~



4 Comments:

  1. syayassir said...
    salam kelly...
    kak sya harap, kelly tabah dan kuatkan semangat...
    insyaAllah, semoga Allah permudahkan urusan keluarga kelly.. :)

    blog ni tak apa lah.. kalau rindu2, kak sya tengok entry2 yang lama je... :P
    saSha a.K.a MumYalya said...
    tankiu dear coz sudi collect award n buat tag..
    ko nak bawa diri pi mana ni?mehla balik melaka..kita lepak2 hilang tension nak..haha..
    hope ko tak 'hilang' lelama ok :)
    KELLY910 said...
    sis sya..
    terima kasih sis atas kata2 semangat,
    tu lah.. lately ramai pula ahli keluarga yang sakit, ayah kemalangan.. insyaallah, kelly tak kan tinggalkan blog ni lama2 sangat..:)
    KELLY910 said...
    sasha..
    terima kasih kembali coz sudi bagi award ni.. aku memang kat melaka ni, mak aku masuk hospital le yang..
    dun worry.. walau aku hilang di alam maya, kita masih boleh jumpa di alam nyata.. ekekkeke.. tu pun kalau aku masih wujud di alam nyata ni..:)

Post a Comment