MY SUPPORTERS..

Related Posts with Thumbnails

Thursday, March 18, 2010

UNTUK SEKIAN KALINYA...

he..he..he.. actually rindu giler kat blog yang dah lama kutinggalkan ni.. dah bersawang2 gamaknya..:P bukan tak ada aktiviti.. tapi entah kenapa lebih suka mendiamkan diri untuk seketika waktu.. biasa lah bila kita berblog ni, ada masa penuh semangat nak mengupdate.. ada masa pula sebaliknya.. adakah aku seorang yang cepat bosan dengan sesuatu????
entry kali ni aku sertakan sekali gambar hero2 ku.. harap terubatlah kepada yang merindu... ekekkeke..







KERNA ADA KALA, SEPI ITU INDAH BAGIKU.....



20 Comments:

  1. Lady of Leisure said...
    hi kelly... welcome back...
    jangan menyepi lama2 yer...hehe... haaa.. update pun tq dear.... lama tak tengah si comel d&d ni... wah nampak gayanya seni photography kelly dah semakin bagus ni... :)
    Naimatul Hafizah Nor Rodin said...
    alahai...baru nampak dia update blog dia yg cantik tu. kenapa lama sgt, kelly?
    KELLY910 said...
    lady of leisure..
    actually majuk ni, ada orang tu tak nak tolong kelly tebas semak kat blog ni.. muahhahahha.. takde lah gurau jek..:P thanx lady, banyak yang nak kena belajar lagi neh..
    KELLY910 said...
    naimatul hafizah..
    ekekke.. kenapa? rindu ye? rindu kat fiza juga.. lama kelly tak jengah bloh...
    hajarus said...
    alahai windunyer hajar kat kelly di blog ni tp bese jumpa kelly kat FB..

    welcome back kelly... ;d
    KELLY910 said...
    hajarus..
    ekkeke.. tulah, ni balik pun bersihkan sawang sikit2 jek..:P
    Ena said...
    KElly,
    akak pun rindu nak bace celoteh kelly.. nak tgk wajah comel anak2 kelly. Gambar anak ajer ker? tuan umah nye picture x der ker? ehehhehehe..
    KELLY910 said...
    sis ena...
    rindu juga kat sis.. gambar anak je dulu yek sis.. maklumlah mummynya pemalu ... wakakkakaka...
    mamamiera said...
    haaa.. muncul pon..
    lame sgt dok nyorok..
    kami2 ni semua rindu bebeno nk tngok picca2 terbaru ank bujang kamu tu...
    alalaa.. bujang2 dia ensem mcm gaya artis jepon hah..
    wina said...
    bravo to us sebab update blog setelah lama menyepi hehe

    luv the pictures & ur boys too of course :-)
    Adlina Husaini said...
    pandai shoot pic =D perasan tak, kita lalu kat FB awak tadi hihi
    Fatihah said...
    Comel nyer hero2 kelly.. Fatihah pun lama dah tak updates blog.
    saSha a.K.a MumYalya said...
    bagus..da update pun..ehehe..Double D dah besar :)
    KELLY910 said...
    mamamiera..
    lama ye? ekekke.. kelly pun rindu juga kat semua.. artis jepun?? wakakka.. ni pun siap sound mummy dia..'dah la mi.. koko penatlah..':)
    KELLY910 said...
    wina...
    yes wina.. bravo to us.. kelly je belum terjah blog wina..:P
    KELLY910 said...
    adlina..
    ekekke.. perasan.. tu yang update cepat2.. thanx dear, banyak lagi yang nak kena belajar..
    KELLY910 said...
    fatihah..
    hero je ke yang comel? mummy dia tak comel ke?? ekekek.. kelly pun lama tak terjah blog fatihah..:)
    KELLY910 said...
    sasha..
    ekkeke.. menyahut sahutan kawan2.. dah besar kan.. sekejap je masa berlalu.. hmmm..
    fisa othman said...
    terubat rindu melihat dua hero d atas...:D
    KELLY910 said...
    sis fisa..
    lega kelly membacanya..:)

Post a Comment