MY SUPPORTERS..

Related Posts with Thumbnails

Monday, April 5, 2010

TAG:PHOTO

sekarang aku memang tengah rajin nak buat tag.. lebih2 lagi tag yang simple dari my dear friend LADY OF LEISURE.. ni, dgn pantas aku siapkan tag ni.. dan rules untuk tag ni ialah:
1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.
2. Select the 8th photo in that folder.
3. Post that photo along with the story behind it.
4. Then challenge 8 blogging friend to do the same.

mari kita tengok photo mana yang kena....


gambar ini ialah gambar bunga yang pertama aku snap dari kamera kesayangan ku tu.. diambil sewaktu aku pergi bermandi manda di Desa Waterpark last february.. waktu tu orang semua sibuk mandi.. aku pula sibuk ambil gambar...:D

ok aku nak tag juga 8 org yang ada dalam list dibawah..
-ROSMA
-AMYNA
-MUMYALYA
-NAIMATUL HAFIZAH
-L@N@
-MAMAMIERA
-NUYUE
-SIS ENA

SIAPA2 YANG DAH KENA TAG TU , RAJIN2 BUAT HOMEWORK YE..


12 Comments:

  1. Lady of Leisure said...
    wah bagus betul kelly, laju dia buat homework, lady ada lagi satu tag nanti sehari dua lagi lady publish best juga tag tu heheheh.... cantik la pic tu kelly, kelly dah terer buat bokehhhh... yeayyyyyy...
    :)
    KELLY910 said...
    lady of leisure..
    ni semangat berblog tengah membara, tu yang rajin.. ekekke.. ada lagi ke? publish cepat.. dgn pantas kelly siapkan, tu pun kalau nama kelly di tag lah..:P cantik ke?thanx lady... hu..hu.. banyak nak kena practise lagi.. ekekkek..
    hajarus said...
    waaa.. rajinnyer kelly siapkan TAG...
    KELLY910 said...
    hajarus..
    tag ni simple.. tu yang rajin.. ekekkeke..
    Amyna said...
    kelly nanti myna amik ya...hehehe :)
    KELLY910 said...
    amyna..
    its ok dear.. take ur time k..
    Ellysse said...
    seb baik bukan gambar sensored...huhuhuhu
    Naimatul Hafizah Nor Rodin said...
    nanti kita buat ye, kelly.
    tak sempat lagi ni..
    KELLY910 said...
    ellysse..
    ekekke.. tu lah pasal..:D
    KELLY910 said...
    naimatul hafizah..
    its ok dear.. take ur time k..
    syayassir said...
    salam kelly...
    suka juga ambil gambar bunga..
    kalau gi cameron, penuh dengan gambar bunga2 je.. hehehe
    qaseh mas said...
    salam sis kelly
    bunga tu memang cantik...

Post a Comment