MY SUPPORTERS..

Related Posts with Thumbnails

Saturday, July 31, 2010

FINALLY... IM BACK!!!



salam semua... kalau kata tak rindu.. memanglah aku tipu hik..hik..hik.. sebab aku memang rindu sangat kat blog yang dah lama bersawang2 neh..walaupun sebenarnya dah beberapa kali cuba ku update.. tapi hanya sekerat jalan.. sebabnya bila nak publish je entry tiba2 keluar error pulak.. ho...ho.. sungguh menspoilkan mood ku untuk meneruskannya.. tapi kali ni aku nekad untuk terus cuba mempublishkan entry ku ini.. dan nampaknya ia telah berhasil.. muahhahahha..(ku katakan berhasil sebab kalian dapat membaca entry ni kan??hehehehhe)


sepanjang aku berdiam diri dari dunia blog, actually banyak perkara yang nak ku kongsikan.... heeee banyak sangatlah.. tapi macam tidak kesampaian je.. mungkin sebab masa yang tidak mengizinkan.. kui..kui..kui..(erk walaupun alasan sebenar ialah.." aku malas.." muahahha.) tapi aku rasa terharu sangat walaupun blog ini dah macam gua tinggal.. masih ada yang sudi memfollow.. huk..huk..huk.. terima kasih yang tak terhingga buat kalian yang sudi menjadi follower ye.. 


akhir2 ini aku tidak berapa sihat.. asyik terlantar di atas katil.. jangan terkejut ye semua kerana merahsiakan dari kalian.. aku sebenarnya sakit terkena buatan orang.. dan orang itu pula adalah en suami ku sendiri... ekekkeke... yes... double D will become triple D.. im a preggy mommy now!!! itulah yang aku dan suami harap2kan.. orang baru dalam keluarga kami.. yang paling best.. ianya percubaan pertama kami setelah membuka iud.. alhamdulillah.. syukur yang tak terhingga.. memang kalau boleh kami mengharapkan seorang heroin untuk menjadi penyeri di dalam keluarga ini.. tapi andai kata sebaliknya kami tetap rasa bersyukur dan menerima dengan redha..


doakan agar aku dipermudahkan sepanjang kehamilan kali ini ye.. doa2 dari kalian hanya Allah yang mampu membalasnya..

24 Comments:

  1. ayu said...
    hye dear....

    wpn dah wish congrats dah sblm ni, nak gak wish sekali lagi...harap2 kali ni baby gurl la plak kay...lps tu leh arr ayu plak minta tips..ahaksss...all the best...
    ~Nur Finie Afnie~ said...
    camnilah best...tahniah yer kelly..semoga melahirkan gegurl pulak..yg pasti baby yang sihat..mudah2an..aminnnn..
    Lady of Leisure said...
    hi kelly welcome back.. :)
    semoga pregnancy kelly kali ni berjalan lancar..
    :)
    KELLY910 said...
    salam ayu..
    tengkiu dear, ku pun harapkan macam tu juga..
    KELLY910 said...
    This comment has been removed by the author.
    KELLY910 said...
    salam finie..
    thanx coz sudi spend time jenguk blog kelly ye.. terima kasih juga atas doa2.. finie bila nak menambah lagi?? ekekek..:)
    KELLY910 said...
    salam lady..
    thanx coz always support kelly.. sentiasa doakan agar lady juga cepat menimang cahayamata..
    ashra said...
    salam kelly.. =) first time dtg ke sini.

    samalah kita..sy br nak masuk 4-5weeks preggy. blum update kat blog lg..hehe.alang2 tggu annv lg 2 weeks =)

    nti,kelly update la cane hadapi ramadan nti ye..harap2 dapatla berpuasa kita2 ni..risau gak,coz simptom2 mula menyerang ni.hehe
    halimatun saadiah said...
    selamat kembali ke dunia blogging..hehe..lps ni mesti rajin nak update kan??
    Naimatul Hafizah Nor Rodin said...
    yeah...kelly came back!
    anyway, congrate, dear....
    suka sgt dengar kelly hamil tau. kita pulak yg excited...
    kelly guna iud ke bslm ni. dah brp lama?
    apapun, jaga diri tau!
    KELLY910 said...
    salam ashra..
    thanx coz sudi menjengah ke sini ye..
    kelly pun tak sabar nak tunggu ramadhan kali ni.. moga2 dapat lah berpuasa penuh.. in syaallah kelly akan konsikan ye dear..
    btw hope tak terlambat lagi kelly nak ucapkan kpd ashlia.. semoga kita sama2 dipermudahkan ye.. amin..
    KELLY910 said...
    salam atun..
    he..he..he.. insyaallah tengah kumpul energy neh.. blog kawan2 pun banyak yang belum jengah lagi ni..:P btw thanx ye dear..
    KELLY910 said...
    salam fiza..
    thanx.. ini pun berkat dari doa kawan2 yang tak pernah putus juga kan.. kelly pakai iud dah 2 tahun dear.. so far alhamdulillah..
    Norazrani Maamin said...
    welcome back kelly..hehe
    KELLY910 said...
    arra..
    tengkiu laling..ekekke..
    fiza said...
    Congrats kelly & welcome back, lama btul menyepi yer.
    KELLY910 said...
    fiza..
    tengkiu dear.. lama kan.. ekekek..
    Adlina Husaini said...
    wah kelly!! dalam diam2 terkena buatan rupanya

    bestnya nak dapat permata cinta yg baru, insya allah doa ina semoga kali ni lancar seperti sebelumnya amin..
    KELLY910 said...
    adlina..
    hehehhe.. terima kasih ina mendoakan kelly.. tak nak join ke? hik..hik.hik..
    Eyta @ hotmama said...
    Salam Kelly..
    Rindu sangat kat blog dan tuan empunyablog ni...akhirnya Kelly update juga ye.Tahniah sekali lagi buat Kelly dan suami yang bakal menimang cahayamata ke-3. Eyta doakan semuanya selamat dan dipermudahkan sepanjang kehamilan ni..amin... (seronok..ramai geng RH tengah preggy la ni)
    KELLY910 said...
    salam eyta..
    rindu juga kat eyta.. terima ksaih. semoga kita sama2 dipermudahkanye dear..
    ChiLaBaey's Spot said...
    Kunjungan kali ke berapa entah di blog awak... Hebat and nice looking blog....

    *Jom join contest saya pulak... Hadiah menarik... :)

    Bermula : 15-25 Oktober 2010

    http://chilabaeys.blogspot.com/2010/10/perhatian-contest-chilabeays-spot-telah.html
    ummu said...
    salam Kelly
    apa khabar?
    tunggu entry terbaru Kelly..
    KELLY910 said...
    Salam ummu.. Alhamdulillah kelly sihat, ummu apa khabar? Ye la kan, lama benar blog ni tak berupdate.. Insyaallah.. Semoga datang la blk mood nak berblog ni. Hehehe.

Post a Comment